Karabel'de Kaza : 5 Yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i çocuk, 5 kişi yaralandı

  • 7379
Karabel'de Kaza : 5 Yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1'i çocuk, 5 yaralı
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i çocuk, 5 kişi yaralandı.
Kaza; Antalya - Fethiye karayolu Karabel mevkisinde meydana geldi. Mücahit Yırtıcı idaresindeki 07 CRS 05 plakalı otomobil, ile karşı yönden gelen Harun Akbaş yönetimindeki 15 AK 5554 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yol kenarındaki bariyerler savrulurken,  kazada sürücüler ile kamyonette bulunan Batuhan Ocak (7), İlyas Ocak ve Mehmet Kayacan, yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı merkezinden yardım istediği. Olay yerine jandarma, polis ve çok sayıda Ambulans sevk edildi.
Araçta sıkışan otomobil sürücüsü Yırtıcı Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ekiplerince araçtan çıkarıldı.
Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı.
Öte yandan, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan karayolunda uzun araç kuyrukları oluşurken, Fethiye Bölge Trafik Amirliği ekipleri yol dökülen yakıtı başka kazaya sebebiyet vermemek için kürekle kum serpti. 
Kaza ile ilgili soruşturmayı Seki Jandarma Karakol Komutanlığı ile Fethiye Bölge Trafik ekipleri sürdürüyor.

 

Bakmadan Geçme