Kampanyadan elde edilen gelir Sezer'e teslim edildi

Fethiye'de yaşayan dünyaca ünlü dövme sanatçısı Ahmet İlker Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda örnek bir kampanyaya imza atmıştı. Atatürk imzası dövmesini ücretsiz olarak yapan Kaya, katılımcılardan TEMA Vakfı için bağış kabul etmişti.

  • 2073
Kampanyadan elde edilen gelir Sezer'e teslim edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yanan ormanların yeniden yeşillendirilmesi adına bu kampanyada, 27 kişiye dövme yapıldığı bildirildi. SED Medya Sahibi Seda Köktener, TEMA Vakfı Muğla Temsilcisi Sergender Sezer’i ziyaret etti. Köktener, bu kampanyada toplanan paraları Sezer’e teslim etti.

 

SED Medya Sahibi Seda Köktener, “Fethiye’de dünyaca ünlü dövme sanatçımız Ahmet İlker Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir kampanya gerçekleştirmişti. Atatürk imzası dövmesini ücretsiz olarak yaparken, yanan ormanlarımızın yeniden ağaçlandırılması için TEMA Vakfı adına bağış almıştı. Bu organizasyonda toplanan miktarı TEMA Vakfı Muğla Temsilcisi Sergender Sezer’e teslim ediyoruz” dedi.

 

TEMA Vakfı Muğla Temsilcisi Sergender Sezer, “Sizlere ve sanatçımıza teşekkür ediyoruz. Bizim için bu tür katkılar çok önemli. Bir sanatçının el emeğini, Türkiye’nin çöl olmaması ve yanan alanların yeşillendirilmesi adına bize bağışlaması büyük mutluluk kaynağı. Ben toplanan bu paraları vakfın fidan bağışı hesabına aktaracağım. Sizlerin aracılığıyla da makbuzunu ve sertifikasını ileteceğim. Oldukça duyarlı bir çalışma. Diğer sanatçılardan ve vatandaşlarımızdan da bu duyarlılığı bekliyoruz. Herkes şunu bilsin, TEMA’ya gelen her kuruş yerinde ve amacında kullanılıyor. Sizlere ve dövme sanatçımız Ahmet İlker Kaya’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme