'JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ' NURSEL ÖZDEMİR'İN

Nursel Özdemir kurumları,  bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Fethiye Kültür ve Sanat Festivalinde renkli görüntüler sergileyerek JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ'ne layık görüldü.

  • 1968
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ' NURSEL ÖZDEMİR'İN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür ve Çevre Vakfı’nın (FETAV) Fethiye Belediyesinin desteği ile düzenlediği festivalde spor kulüpleri, animasyon grupları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, yabancı dans ekipleri ve okulların katılımı ile oldukça yoğun geçti.

Festivale damgasını vuran Nursel Özdemir Kurumları kurucu müdürü Salih Dündar organizasyona her yıl katılım gösterdiklerini dile getirerek şunları ekledi. “Nursel Özdemir kurumları olarak festivale her zaman bir tema ile katılıyoruz. Bir önceki festivalde starwars teması ile jüri bizlere okullar kategorisinde 2.likle ödüllendirmişti. Bu sene hedefimize 1.lik koyarak festivale hazırlığımızı yaptık. Mesai arkadaşlarımızla festivale büyük önem vererek çok emek harcadık. Melek teması ile katıldığımız festivalde engelli öğrencilerimiz adına dikkat çekmek için meleklerimizi yürüyüş sırasında renkli boyalarla boyadık. Renkli sis boyalarıyla yürüyüşümüzü canlandırdık. Oldukça keyif aldığımız bu kortejde müzik ekipmanları ile DJ bizlere eşlik etti. Festivalin formatına uygun olmayı başardığımızı düşünüyorum. Ayrıca Fethiye’nin tanıtımına katkı sağlamak için çaba gösterdik. Katkımız oldu ise ne mutlu bizlere. Yürüyüş sonucunda açıklanan ödüllendirmede Juri Özel Ödülünü aldığımızı duyunca kurumlarımız adına hepimiz heyecan yaşadık. Ödülümüzü mesai arkadaşlarım adına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın önünde Festival komite üyesi Mustafa Şıkman tarafından aldık. Öncelikle kendilerine kurumlarımız adına teşekkür ediyorum. Ayrıca festivalde büyük emek harcayan jüri üyelerine, FETAV yetkililerine ve bizleri destekleyen Fethiye halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ödüllerini alırken sahneyi de renklendiren Nursel Özdemir büyük alkış alarak Festivalin en renkli ekibi olmayı başardı.

Bakmadan Geçme