İyi Parti'den İftar Yemeği (video)

İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun oldu.

  • 1161
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İyi Parti'den İftar Yemeği (video)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. İftar yemeğine Muğla İl Başkanı ve İlçe Başkanlarının yanı sıra Muğla Milletvekili adayı Koray Hayvacı da katıldı.

İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine ilgi yoğun oldu. Karagözler Mahallesinde Deniz Kafe'de düzenlenen iftar yemeğine İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, Milletvekili adayı Koray Hayvacı'nın yanı sıra kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çevre ilçelerin başkanları da katıldı. İftar yemeğinde konuşan Gençlik Kolları Başkanı Salih Gürbüz, ''Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğüne hizmet etmeyi bir vatandaşlık görevi olarak benimsemiş iyi gençlik hareketiyiz'' dedi.
''ASLA YORULMAYIZ''

Gürbüz; ''Unutulmamalıdır ki gençlerin söz sahibi olmadığı bir Ülke asla ve asla kalkınamaz. İyi Parti gençlerin ve kadınların ön saflarda olduğu bir partidir. Üzülerek belirtmek zorunda kalıyorum ki bazı il ve ilçelerde iyi gençlik ve iyi parti stantlarına saldırılar yapılıyor ancak bu saldırılar bizi yıldıramaz bu saldırılar bizi durduramaz bu çöp kamyonu politikası bize engel olamaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi yorulmamak üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmaz yorulmadan gece gündüz çalışacağız başaracağız'' ifadelerini kullandı.
''PARLAMENTER SİSTEM''

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek ise ''İYİ Parti olarak güçlü parlamenter sisteme geri dönüş için 24 Haziran'da millet ittifakı ile başarılı olacağız. İftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ederiz'' dedi.
''TEK ADAM REJİMİNE HAYIR''

İl başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ise; ''Ülkemizin gidişatı çok kötüydü. Atalarımızdan aldığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletini çocuklarımıza torunlarımıza veremeyecek vebal taşıyacaktık. Sayın genel başkanımız İyi Partiyi kurdu, hepimize sadece Muğla’ya Fethiye’ye değil, 81 milyona tutunacak el toplanacak çatı verdi'' dedi. Şekerdağ; ''Artık 24 Haziran Türkiye’nin var olma yok olma mücadelesidir. Tek adam rejimine hayır diyeceğiz. Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. En kısa sürede parlamenter sistemi geri döndüreceğiz. 24 Haziran akşamı şölen yaşayacağız'' ifadelerinde bulundu.


''GÖVDEMİZİ KOYMAYA TALİP OLDUK''

İYİ Parti Muğla Milletvekili adayı Koray Hayvacı da ''Bu gençlik ve kadın hareketinin bir neferi olmaktan dolayı sizlerin vitrini olmanın gururunu yaşıyorum. İyi parti bir demokrasi bir hukuk mücadelesi ile kuruldu. İleride tarih kitapları yazacak. Mücadelemiz gerçekten çok zorlu günlerden bu günlere geldi. İlk başta birkaç kişiydik, parti kuramaz dediler, partimizi kurduk. 81 milyonun bir olabileceği her rengin kabul edildiği bir cesurlar hareketi başlattık. 24 Haziran 2018 tarihinde Bir erken seçim değil baskın seçim kararıyla önümüze sandık koyulmaya karar verildi. Genel başkanımızın önderliğinde Tüm üst düzey yöneticilerimiz bu sürecin bu günlere geleceğini çok iyi biliyorlardı. Şükürler olsun ki ön görüleri böylesine yüksek bir kadroya sahibiz. Ve onların önderliğinde biz de nefer olarak çalışıyoruz. Milletvekili adaylığı sürecim mevzu bahis olduğunda 1. 2. 3. Sıra herhangi bir sıra gözetmeksizin bu taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymaya talip olduk. Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişecek değiliz. Yola çıktığım arkadaşlarım ile bazı dönemlerde üzüldük, ağladık, moralimiz bozuldu ama hepsi bana güç verdiler. Bizlerde genel merkezimize güç verdik. Bu mücadeleyi 24 Haziran'da İYİ Parti lehine zaferle tamamlayacağız'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme