İLETİŞİMİN ÖNEMİ ANLATILDI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Koruyucu Ruh Sağlığı Programı kapsamında 'Çalışma Yaşamında İletişim ve Etik' konulu seminer düzenlendi.

  • 621
İLETİŞİMİN ÖNEMİ ANLATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamlığına bağlı resmi kurumlarında çalışanların iletişimini arttırmak ve kurumlar arasındaki iletişimi kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen seminerin sunumunu; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu müdür yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Deniz Şarlak yaptı.

Seminere katılan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner  konuşmasında “Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet  verebilmemiz amacıyla kurumlarımızın uyum içerisinde çalışmaları gerekiyor. Hem kurumlar arasında hem de çalışanlar arasındaki iletişimi attırtmak için bu semineri düzenledik. Hayırlı ve uğurlu olsun başta Deniz Hanım olmak üzere seminerimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner  konuşmasından sonra başarılı çalışmalarından dolayı Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu müdür yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Deniz Şarlak’a teşekkür belgesi verdi.

Bir saat civarında süren seminerde Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu müdür yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Deniz Şarlak; sözlü ve sözsüz iletişim teknikleri, iletişimin önemi, ses tonu ve vurgusu ve işyerindeki etik kuralları konularında bilgilendirmede bulundu.

Bakmadan Geçme