İKİZLERİNİ DOĞURDU, HAYATINI KAYBETTİ

Fethiye'de özel bir hastanede sezeryan ile ikiz bebek doğuran öğretmen anne, doğumun hemen ardından hayatını kaybetti

  • 36301
İKİZLERİNİ DOĞURDU, HAYATINI KAYBETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde özel bir hastanede sezeryan ile ikiz bebek doğuran öğretmen anne, doğumun hemen ardından hayatını kaybetti.


Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan'ın ağabeyi Ercan Arıkan'ın kızı 36 yaşındaki öğretmen Şule Siray Arıkan İleri, özel bir hastanede ikiz bebek doğurduktan sonra hayatını kaybetti.

5 yıllık evli olan öğretmen Şule Siray Arıkan İleri'nin ani ölümü başta ailesi olmak üzere meslektaşlarını üzüntüye boğdu.

Edinilen bilgilere göre; Antalya'nın Kaş İlçesi Palamut köyünde eşi Başar İleri ile birlikte sınıf öğretmenliği görevinde bulunan bir kız çocuk annesi Şule Siray Arıkan İleri, ikiz bebek doğurmak üzere özel bir hastaneye gitti. Tüm kontrolleri gayet iyi olduğu öğrenilen Şule Siray Arıkan İleri, sezeryan ile ikiz bebek doğurdu. Doğum sırasında fenalaşan öğretmen Şule Siray Arıkan İleri, ikiz bebeklerini göremeden hayatını kaybetti. Arıkan ve İleri aileleri ölüm haberini alınca büyük bir üzüntü yaşadı. Ailesi ve meslektaşları bu acı haberin ardından şaşkına döndü.

Meslektaşları sosyal medyada üzüntülerini paylaşırken, Şule Siray Arıkan İleri'nin ölüm nedeninin anlaşılması için Fethiye Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, genç yaşta hayatını kaybeden İleri'nin cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yaklaşık 10 yıldır öğretmenlik yaptığı öğrenilen Şule Siray Arıkan İleri'nin de Gamze Miray Uysal isimli kardeşi ile ikiz olarak dünyaya geldikleri öğrenildi. Dünyaya gelen ikizlerin sağlık durumunun ise iyi olduğu kaydedildi. İkiz bebek doğurduktan sonra hayatını kaybeden öğretmen anne Şule Siray Arıkan'ın 31 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Fethiye'de toprağa verileceği öğrenildi.

 

Bakmadan Geçme