İKİ TURİZM KENTİNİN BAŞKANLARI BULUŞTU

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ziyarette iki turizm kenti Antalya ve Fethiye'nin sorunları konuşuldu.

  • 1548
İKİ TURİZM KENTİNİN BAŞKANLARI BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, seçimlerin ardından farklı il ve ilçelerdeki belediye başkanlarını da ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Karaca, geçtiğimiz günlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. İki CHP’li başkan oldukça samimi bir ortamda fikir alışverişinde bulundular. Birbirlerine hediyeler takdim eden başkanlar, Fethiye ve Antalya’da ‘Her şey çok güzel olacak’ dediler. Başkan Karaca’ya ziyaretinde Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, CHP Seydikemer Başkan Adayı İbrahim Ertürk de eşlik etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, makamında ziyaret ettiği Böcek’e üzerinde Amintas Kaya Mezarı, Likya dönemine ait lahit ve Fethiye’nin eski bir fotoğrafının yer aldığı tablo hediye etti. Karaca, “Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya’da idik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’i ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim.” Dedi.

Bakmadan Geçme