HÜSNÜ ARKAN MEST ETTİ

Şu zamana kadar birçok önemli sanatçıyı, açık havada Fethiyelilerle buluşturan Kayaköy'deki Effeto Live bu kez Hüsnü Arkan fırtınası estirdi. Türk müziğine damga vuran Ezginin Günlüğü grubunun eski vokalisti Hüsnü Arkan, solo çalışmaları ile müzik yolculuğuna devam ediyor.

  • 2311
HÜSNÜ ARKAN MEST ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevilen onlarca esere imzasını atan başarılı sanatçı Hüsnü Arkan’a sahnede klarnette Sezgin Akbudak, davulda Gökhan Tümkaya, elektro gitarda Cihangir Aslan, klavyede Gökhan Varol ve bas gitarda Efe Demiryoğuran eşlik etti. Hoş geldin, Sigaramın Dumanına Sarsam ve sevilen diğer şarkılarını sevenleri ile birlikte seslendiren Hüsnü Arkan, dinleyenlerini adeta mest etti. Açık havada geçen konserde bazı dinleyenler ayakta bazıları ise sandalyelerinde bu şarkılara tempo tuttular.  

 

Effeto Live’deki müzik ziyafetine ilgi yoğun oldu. Açık havada Hüsnü Arkan’ı dinlemenin keyfini yaşayan katılımcılar, eski ve yeni albümündeki şarkılara eşlik ettiler. Eşsiz sesi ve kendi özgü tarzı ile şarkılara hayat veren Hüsnü Arkan, gecenin sonunda uzun uzun alkışlandı.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme