Halk Plajı Sayısı Artırılacak

Yıllardır özlemi çekilen halk plajı, Alim Karaca'nın Belediye Başkanı olmasıyla birlikte çözüldü. Fethiye şehir merkezinde halkın ücretsiz olarak kullanabileceği bir plajın olmaması, koyların ücretlerinin oldukça yüksek olması nedeniyle birçok vatandaş bu plajlardan yararlanamıyordu.

  • 4123
Halk Plajı Sayısı Artırılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın talimatları doğrultusunda hazırlanan ve haziran ayı ortalarında hizmet vermeye başlayan, İnlice Mahallesi’ndeki halk plajında “iğne atılsa yere düşmeyecek” tabiriyle doluluk yaşanıyor.

 

Yeşilin Maviyle Buluştuğu, Doğa Harikası İnlice Plajı

Fethiye Belediyesi İnlice Halk Plajı’nda engelliler, gazilerin kendileri ve şehit yakınları otopark, şemsiye, şezlong ücreti ödemiyor. Dünya klasik müziği eşliğinde doğayla baş başa, yeşilin ve mavinin buluştuğu Göcek İnlice Plajında spor yapmak isteyenler için Voleybol sahası da bulunuyor. Plaja yaya olarak gelen vatandaşlardan giriş ücreti alınmazken, aracıyla gelenlerden otopark ücreti olarak gün boyu 10 TL, şezlong ve şemsiye için de 10 TL ücret alınıyor. İnlice Plajı ve otoparkında güvenlik önlemleriyle halkın huzur ve güven içinde tatillerini geçirmeleri sağlanıyor. İlginin yoğun olduğu İnlice Plajı’nda, tatilcilerin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak büfe, duş, soyunma kabinleri gibi tesisler de yer alıyor.

 

Teşekkürler Alim Karaca

 

Seçim döneminde Fethiyelilere halk plajı sözü veren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür telefonları yağıyor. Fethiyelilerin yanı sıra tatil için gelen vatandaşların da kullandığı İnlice Plajı Mavi bayrak almaya aday plajlar arasında gösteriliyor. Plajda görevli personeller de sürekli olarak eğitime alınarak hizmet kalitesinin daha da artırılması amaçlanıyor.

 

Halk Plajı Sayısı Artırılacak

Fethiye Belediyesi tarafından ilk kez uygulamaya koyulan ve halkın da büyük takdirini kazanan halk plajı uygulamasının ilki İnlice Mahallesi’nde yapılmıştı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sezon bitmeden bir halk plajını daha Fethiyelilerin kullanımına sunmak için yoğun çaba harcadıklarını belirtti. Halk Plajları yöreye uygun şekilde dizayn edilerek, doğayla iç içe peyzaj düzenlemesi yapılacak.

 

Bakmadan Geçme