Habip Aydoğdu ile 'Kırmızı Yolculuk' sergisi

Ressam Habip Aydoğdu'nun son dönem çalışmalarından oluşan Kırmızı Yolculuk adlı sergisi Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.

  • 1064
Habip Aydoğdu ile 'Kırmızı Yolculuk' sergisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ressam Habip Aydoğdu’nun son dönem çalışmalarından oluşan “Kırmızı Yolculuk” adlı sergisi Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

Ressam Habip Aydoğdu “Böylesine büyük geniş mekanda bu serginin oluşum sürecinde katkı veren başta Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a, sanat direktörümüz Ali Çakır’a çok teşekkür ederim” dedi.

Türk resim sanatı tarihinin önemli isimlerinden, çağdaş Türk resmine büyük katkıları olan Amelie Edgü de açılışta yaptığı konuşmada “Onun hem galerici hem de sanat koleksiyoneri olarak önemli çalışmaları var. Habip’i 30 seneden beri tanıyorum ve Türkiye’de tanığım insan olarak en üst seviyeye gelen bir insandır. Turgutreis’te benim çok sevdiğim bir mekânda sergi açacak. Çok teşekkür ederim herkese. İnşallah herkes bu sergi içinde insan Habip’i de görecek” dedi.

121 adet eserin yer aldığı sergi 4 Ekim’e kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Bakmadan Geçme