GÜNEŞLİ HAVAYI GÖRÜNCE, DOĞAYA KOŞTULAR

Fethiye'de sadece kadınların oluşturduğu Fethiye Tabiat Kadınları yürüyüş grubu, yağmurların ardından güneşli ve sıcak havayı görünce adeta doğaya koştular.

  • 2822
GÜNEŞLİ HAVAYI GÖRÜNCE, DOĞAYA KOŞTULAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de sadece kadınların oluşturduğu Fethiye Tabiat Kadınları yürüyüş grubu, yağmurların ardından güneşli ve sıcak havayı görünce adeta doğaya koştular. Fethiye Tabiat Kadınları Yürüyüş grubu Fethiye'den başladıkları yürüyüşü Seydikemer dağlarında tamamladılar. Bir günde yaklaşık 14 kilometre yürüyen Fethiye Tabiat Kadınları yürüyüş grubu, güzel havanın ve yemyeşil doğanın tadını çıkardılar. Baharın müjdecisi papatyalar arasında gezinti yapan 94 kadın adeta oksijen depoladılar.

SİDMAY ANTİK KENTİNİ DE GEZDİLER
Fethiye Tabiat Kadınları Yürüyüş grubu grup lideri Mihriban Arslan ile birlikte Fethiye ve Seydikemer İlçeleri arasında geniş bir alanda yürüyüş gerçekleştirdi. 94 kadın yürüyüşçü Seydikemer İlçesi Boğaziçi köyü Mahallesi ve Yediburunlar Bölgesini baştan başa gezdiler. Muhteşem deniz manzarasında ve baharın müjdecisi papatyalar ve yemyeşil ortamda süren bu gezi sırasında şarkılar söyleyen kadınlar, yöredeki kadınlarla da sohbet edip, piknik yaptılar. Nergis tarlaları içinde bir bahar havasında yapılan doğa yürüyüşü, 14 kilometreyi bulurken, Sidmay antik kentini de gezip, tarih bilincini arttırdılar. Muhteşem doğanın, tarihi yapıtların  arasında güzel havanın tadını çıkartıp, hem terapi hem de spor yapan kadınlar, muhteşem bir gün daha yaşadı.


''İZMİR, İSTANBUL'DAN DA KATILANLAR VAR''

Fethiyeli kadınları doğa yürüyüşü ile tanıştıran grup lideri Mihriban Arslan; ''Ekim mayıs ayları arası her hafta yaptığımız doğa yürüyüşlerimize Kalkan, Ortaca ve Köycegiz'den yakın çevredeki kadınlarımızın da katılmış olması mutluluk verici. Zaman zaman Ankara, İstanbul ve İzmir'den bu yürüyüşlerimize katılmak için gelen kadınlarımız da var. Sadece Fethiye'deki kadınlarımız değil, tüm bölge ve Türkiye'den kadınlarımız da bizimle olunca çok farklı bir organizasyon gerçekleşiyor'' ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme