Gökçe, 'Öğrencilerimizi hayata hazırlayacağız'

Egebil Özel Anadolu Lisesi Kurucusu Doğan Gökçe ve Kampüs Müdürü Handan Şahintaş, FRT ekranlarında yayınlanan Fügen Sezer'in sunduğu Bi Sabah 1 İnsan programına konuk oldular. Gökçe ve Şahintaş, Fethiye'de uyguladıkları eğitim sistemi üzerine değerlendirmelerde bulundular.

  • 1782
Gökçe, 'Öğrencilerimizi hayata hazırlayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda konuşan Kampüs Müdürü Handan Şahin Taş, “Eğitimci olunmuyor, eğitimci doğuluyor. Meslek hayatımda 44 yılı geride bıraktım. 21 yıldır özel okullarda üst düzey yönetici olarak görev almaktayım. Fethiye’de özel okul anlamında fark yaratmak adına gayret harcıyoruz” dedi.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Kampüsü ve Bilfen Şirketler Grubu iştirakiyle kurulan Özel Egebil Anadolu Lisesi hakkında bilgi veren Kurucu Doğan Gökçe, “Bu sene güzel konuşma sertifika programı başlatacağız. Onları sanal dünyadan kurtarmaya çalışıyoruz. 10. sınıfa geldiklerinde ilgi duydukları alanlarla ilgili staj programları düzenleyeceğiz. Mesela eczacılığa ilgi duyan bir öğrencimizi 2 hafta bir eczanede staja göndereceğiz. Güze konuşma sertifikası, stajlar ve yabancı dil eğitimi ile onları hayata hazırlayacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme