GFB tribün liderini Fethiye'de ağırladı

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Temsilciliği, Fenerbahçe Tribün Lideri Cem Gölbaşı ve İşadamı Engin Özturan'ı Fethiye'de ağırladı. Temsilcilik yöneticileri ve üyelerinin yer aldığı program sohbet havasında geçti.

  • 5784
GFB tribün liderini Fethiye'de ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye GFB Temsilcisi Tunahan Demirci, Fethiye Lise GFB Temsilcisi Yunus Türk ve temsilcilik üyeleri; yeni sezon öncesinde Tribün Lideri Cem Gölbaşı ve İşadamı Engin Özturan’ı, Fethiye’de konuk etti. Gerçekleştirilen programda Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu öncesi tribün faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Sarı lacivertli renklere gönül verenlerin bir arada bulunduğu gecede sezonun centilmence, sportmence geçmesi ve Fenerbahçe’nin şampiyon olması dileklerinde bulunuldu.

 

Konu hakkında açıklama yapan Fethiye GFB Temsilcisi Tunahan Demirci, “Fenerbahçe Tribün Lideri Cem Gölbaşı ve İşadamı Engin Özturan’ı ilçemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Temsilcilik üyesi arkadaşlarımızla birlikte 2019-2020 sezonunda yapılacak tribün faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 

Fethiye Lise GFB Temsilcisi Yunus Türk, “Yeni sezona az bir zaman kaldı. Hedefimiz elbette şampiyonluk… Bu sezonun sportmence ve centilmence geçmesini diliyoruz. Tribün liderimiz ile birlikte bu sezonda takımımızın şampiyon olması adına destek vereceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Fethiye’de gösterilen misafirperverliğe teşekkür eden Fenerbahçe Tribün Lideri Cem Gölbaşı, “Fethiye GFB temsilciliği yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Gördüğüm kadarıyla Fethiye’de takımımıza olan sevginin sınırı yok… Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu yolda bizimle yürüyen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.   

   

Bakmadan Geçme