GENÇ MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Akarca Mahallesi'nin genç Muhtarı Cevdet Köse, örnek bir davranışa imza attı. Yerel seçimlerde mahalle halkının teveccühü ile sandıktan zaferle ayrılan Köse, 5 aylık süreçte hizmetleri ile takdir topluyor. Muhtarlık maaşını almayan, üstüne kendi bütçesinden bin TL ekleyen Cevdet Köse, her ay 20 öğrenciye burs veriyor.

  • 4286
GENÇ MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akarca Mahallesi’nde yıllarca esnaflık yapan, herkes tarafından sevilen Cevdet Köse, 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle muhtarlığı görevine seçilmişti. Sürekli halkın içerisinde olan Köse, mahalleye hizmet etmek adına Fethiye Belediyesi, Kaymakamlık ve diğer kurumlarla diyalog halinde olduğunu belirtti. Seçim vaatleri arasında olan öğrenci bursu ile ilgili Köse, devlet tarafından kendine bağlanan maaşı almadığı gibi üzerine kendi bütçesinden de bin TL ekleyerek, 20 öğrenciye burs verdiğini belirtti.

Akarca Muhtarı Cevdet Köse yaptığı açıklamada, “Yıllardır mahallemizde esnaflık yapıyorum. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde mahalle halkımız beni göreve layık gördüler. Ben de bu göreve layık olma adına çalışmalarımı sürdürüyorum. Seçim programımda öğrencilere burs vereceğimi dile getirmiştim. Devletin bana verdiği maaşı almıyorum. Üzerine de kendi bütçemden bin TL ekleyip, her ay 20 öğrencimize burs sağlıyorum. Bunun yanında sürekli halkımızın içerisindeyim. Mahallemizin sorunlarını tespit edip, çözümü için gayret harcıyorum. Halkımıza hizmet adına belediyemiz, kaymakamlığımız ve diğer kurumlarımız ile diyalog halindeyiz. Halkımızın güvenine layık olabilmek için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme