GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİNİ MÜŞTERİLERİYLE KUTLADI

Fethiye'de Kuaför Sibel geleneksel yılbaşı partisini bu yıl da müşterileriyle birlikte gerçekleştirdi.

  • 2526
GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİNİ MÜŞTERİLERİYLE KUTLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de Kuaför Sibel geleneksel yılbaşı partisini bu yıl da müşterileriyle birlikte gerçekleştirdi. Yılbaşı öncesi erken yılbaşı partisi tertip eden Sibel Korgül, kuaför salonunda coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi.

Balonların atıldığı, müşterilerle coşkulu şekilde dans edip oyunların oynandığı yılbaşı partisinde renkli görüntüler oluştu. Her yıl geleneksel yeni yılı müşterilerle birlikte kutladığını ifade eden Sibel Korgül, ''Müşterilerimize çekilişler de yaparak bir ay boyunca ücretsiz bakım hediyesi de sunduk'' dedi.

Korgül, ''Fethiye’ye yerleşeli 2 yıl oldu. Geçen yılda aynı şekilde partimiz vardı. Bu yıl da geleneğimizi bozmadık. Yine kırmızılarımızı giyip partimizi yaptık. Balonlarımızın içindeki kağıtlar da yazılı hediyelerimiz var. Balonlarımızı patlatıp 1 ay boyunca ücretsiz bakım hediyeleri var. Maksat eğlence olsun. Buraya geldiğinde bu etkinlikler bilinmiyordu. Bundan sonra bilinecek diye düşünüyorum. Bu bizim 2'nci yılımız. Her kuaför arkadaşım yaparsa iyi olur diye düşünüyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme