Fuhuş Şebekesi Şüphelileri Adliye'ye Sevk Edildiler

Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda internet üzerinden fuhuş yaptırdıkları iddia edilen ve gözaltına alınan 33 kişi hazırlanan suç dosyaları ile Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi.

  • 4035
Fuhuş Şebekesi Şüphelileri Adliye'ye Sevk Edildiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İddialara göre; Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı ile Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla takip başlattı.

Ekipler üç ay boyunca teknik ve fiziki takip çalışmasının ardından, Fethiye ve Köyceğiz'de 23 adrese eş zamanlı şafak baskını düzenledi. Operasyonda 33 kişi fuhşa aracılık ve yer temini ettikleri iddiasıyla gözaltına alınırken; zorla fuhuş yaptırılan 9’u yabancı uyruklu, 30 kadın da kurtarıldı. Operasyonda, 3 pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu hap da ele geçirilirken; yabancı uyruklu kadınların emniyetteki işlemlerinin ardından, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan 33 şüpheliden 29'u suç dosyaları ile Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. 80 kişinin ifadesine başvurularak yakalanıp adliyeye sevk edilen K.G., M.B, E.G, C.G., O.U., M.K, Y.Ç., İ.Y., S.T., M.A., F.A., R.A., D.B., M.Y., M.G., C.E.A., U.S., G.K., A.K., N.A., Y.Ö., Y.E., A.Ç., C.Ö., M.H.G.A., M.S., M.G., G.Ç. ve Türkmenistan uyruklu C.R.'nin ifadelerinde birbirlerini suçladıkları da ortaya çıktı. Şüphelilerin adliyedeki sorgulaması devam ediyor.

Bakmadan Geçme