FTSO'DAN NURİ KIVRAK'A ANLAMLI PLAKET

Yıllardır tüm Türkiye'de Honda Motosiklet satışı yaparak Fethiye ve ülke ekonomisine katkılar sunan Nuri Kıvrak, FTSO'nun ödülü karşısında çok duygulandı.

  • 1465
FTSO'DAN NURİ KIVRAK'A ANLAMLI PLAKET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Honda Bayii Nuri Kıvrak’ı işyerinde ziyaret ederek, 23 yıl üst üste Türkiye’nin en çok motosiklet satan Honda Bayii olmasını, özel bir plaketle kutladı. Yıllardır tüm Türkiye'de en çok Honda Motosiklet satışı yaparak Fethiye ve ülke ekonomisine katkılar sunan Nuri Kıvrak, FTSO'nun ödülü karşısında çok duygulandı.

FTSO Meclis Başkan Yardımcısı Sami Kemik, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Süreyya Gürol’un katıldığı ziyarette konuşan Osman Çıralı, “Türkiye’de Honda’nın üst üste 23 yıl en çok motosiklet satan bayisi olmayı başarabilmiş, Nuri Kıvrak arkadaşımızı tebrik ediyorum. Bu öyle azımsanacak bir başarı değildir. 23 yıllık emeğin, sabrın ve azminde bir zaferidir. Bölgemiz ticaretinin gelişmesi adına yaptığı her şey için teşekkür ederiz.” dedi.

Nuri Kıvrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Firmamızın başarısı için bu anlamlı plaketi, zahmet edip buraya kadar gelerek bize taktim eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. 23 yıldır Honda Bayisi olarak Türkiye birincisi oluyoruz ancak ilk defa Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi tarafından taktirediliyoruz. Bundan dolayı Osman Çıralı başkanlığındaki FTSO yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Osman Çıralı başkanımın da ifade ettiği gibi bölgemiz ekonomisini kalkındırmayı kendisine misyon edinmiş bir firma olarak önümüzdeki yılda Fethiye bayimizin ardından diğer bayilerimizi de ilk üç sırada yer almazını hedefliyoruz. Sabrımız, deneyimimiz ve arzumuz var. İnşallah başaracağız.” diye konuştu.

Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette konuşmaların ardından Osman Çıralı plaketi Nuri Kıvrak’a takdim etti.

Bakmadan Geçme