FRT EKRANLARINDA 'HAYIRLI İŞLER'

Geçtiğimiz dönemlerde farklı televizyon ekranlarında yayınlanan 'Hayırlı İşler' isimli program, yeni yayın döneminde FRT ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. Esnaflar ve sektöre hareket getirmesi beklenen programda Tuncay Çamurcu ve kameramanı eşi Serap Çamurcu yeni ürünleri Fethiye halkı ile buluşturacak.

  • 3158
FRT EKRANLARINDA 'HAYIRLI İŞLER'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hayırlı İşler Tuncay olarak bilinen Tuncay Çamurcu, yeni yayın döneminde FRT ekranlarında seyircilerin karşısında olacak. SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, yakın bir zamanda FRT ekranlarında yer alacak program ile ilgili olarak, “Yeni yayın dönemine girdik. Bu süreçte değişik ve farklı alanlarda programlar yapmaya karar verdik. Arkadaşlarımızla birlikte yeni formatta, yeni bir çalışma FRT ekranlarında çok yakında bizlerle beraber olacak. SED Medya’ya yeni çalışma arkadaşlarımız katıldı. Kendileri ile birlikte başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Diğer televizyonlardan aşina olduğumuz Hayırlı İşler Tuncay ve kameramanı eşi Serap hanım aramıza katıldı. Kendilerine hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Program Yapımcısı Tuncay Çamurcu, “Bundan böyle Fethiye, Muğla ve ülkemiz Hayırlı İşler programını FRT ekranlarında izleyecek. Dolayısıyla esnafımıza ve sektörümüze bir hareketlilik kazandırmak adına üstümüze düşen görevi yapacağız. Firmaları ziyaret ederek birbirinden farklı ürünleri sizlerle buluşturacağız. Muğla, Fethiye ve Türkiye’ye hayırlı işler. Bizi takip edin” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme