Fethiyespor'un kalesi emin ellerde

3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'da kaleciler lige hazır. Fethiyespor'un kalecileri Serkan Demirol, Halil Kaşlı ve genç Görkem Ene ligin bir an önce başlamasını bekliyorlar. Kaleci Antrenörü Coşkun Kapudağ, Fethiyespor'un kalecilerinin iyi çalıştığını ve kaleyi gol ve gollere kapatacaklarına inandığını söyledi.

  • 2690
Fethiyespor'un kalesi emin ellerde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor lig hazırlıklarını sürdürürken, takımın kalecileri Serkan Demirol, Halil Kaşlı ve genç Görkem Ene formayı kapmak için antrenmanlarda çok çalışıyorlar. Kaleci Antrenörü Coşkun Kapudağ’ın çalıştırdığı kaleciler, bir an önce ligin başlamasını bekliyor.

 

Kaleci Antrenörü Coşkun Kapudağ yaptığı açıklamada, “Kalecilerimiz kamp boyunca çok iyi çalıştı. Antrenmanlarda da özverili şekilde bu çalışmalarını sürdürüyorlar. Lige az bir zaman kaldı. Üçü de hazır durumda. Bu senemiz daha güzel olacak diye umut ediyoruz. Arkadaşlarımız takımımızın kalesini gol ve gollere kapatacağına inanıyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Kaleci Serkan Demirol ise “Kamp boyunca güzel çalışmalar yaptık. İnşallah bunun sayesinde lig maçlarınıkazanacağız. Kaleciler olarak lige hazırız. Takım olarak özverili bir şekilde lige hazırlanıyoruz” dedi. 

 

Kaleci Halil Kaşlı da, “İnşallah bu sezon eski günlerimize döneriz. Başarılı ve inançlı bir takımımız var, ben inanıyorum bu sene başarılı olacağız” diye konuştu. Genç kaleci Görkem Ene, “Kadromuzun çok iyi olduğunu düşünüyorum. 3. Lig de liderliği koruyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme