FETHİYESPOR'DA DAŞGÜN'ÜN RAPORU GÖRÜŞÜLÜYOR

2'nci Lig Kırmızı Grupta ligi kırmızı çizginin altında 15 puanla 16'ncı sırada tamamlayan Fethiyespor'da teknik direktör Tarık Daşgün ve ekibinin verdiği rapor doğrultusunda bazı oyuncularla da yolların ayrılacağı ve eksilen mevkilere teknik direktör Tarık Daşgün'ün istediği oyuncuların transfer edileceği öğrenildi.

  • 1598
FETHİYESPOR'DA DAŞGÜN'ÜN RAPORU GÖRÜŞÜLÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2’nci Lig Kırmızı Grupta ligi kırmızı çizginin altında 15 puanla 16’ncı sırada tamamlayan Fethiyespor’da teknik direktör Tarık Daşgün ve ekibinin verdiği rapor doğrultusunda bazı oyuncularla da yolların ayrılacağı ve eksilen mevkilere teknik direktör Tarık Daşgün’ün istediği oyuncuların transfer edileceği öğrenildi. Fethiyespor ayrıca ligin ikinci yarısı için bugün top başı yapması bekleniyor.

Fethiyespor alt sıralardan kurtulabilmek için yeni hesaplar peşinde. Teknik direktör Tarık Daşgün’ün Fethiyespor Başkan Mustafa Ferizcan ve yönetim kuruluna sunduğu rapor doğrultusunda yeni bir planlamaya gidiyor. Fethiyespor’da yolların ayrıldığı futbolcuların dışında bazı oyuncularla da konuşulup yolların ayrılması bekleniyor. Teknik direktör Tarık Daşgün’ün acil transfer edilmesi isteğiyle bazı nokta transferler yönetim kurulunda görüşülürken bu transferlerin yapılabilmesi için ekonomik destek sağlanması için çalışma yapıldığı da öğrenildi.

Fethiyespor Halil İbrahim Pekşen'i süresiz kadro dışı bırakırken, Ahmet Cebe, Ahmet Burak Solakel, Emrullah Yıldırım, yedek kaleci Aykut Kıratlı, Ensar Enes Baykan, Yiğit İsmail Gökoğlan, Hakan Olkan, Fahri Akyol ve Metin Sevinç’i gözden çıkarıp yollarını ayırmıştı. Lacivert Beyazlılarda en az 5 oyuncunun daha gönderileceği ve yerine nokta transferler yapılacağı öğrenildi. Öte yandan Fethiyesporlu futbolcular 2’nci yarı çalışmaları için bugün Fethiye’de toplanacak. Teknik Direktör Tarık Daşgün’ün yönetiminde 2’nci yarının ilk çalışmasını yapacak. Yılbaşı öncesi 3 günlük yılbaşı tatili verilmesi beklenen futbolcular 2 Ocak’ta Fethiye’de toplanıp Hasan Özyer’e ait Antalya’daki Lara Beach Otelde 15 günlük kampa girecek. Fethiye’ye dönecek olan Fethiyesporlu futbolcular 20 Ocak’taki Şanlıurfaspor Maçı hazırlıklarını Fethiye’de sürdürecek.

Fethiyespor Basın Sözcüsü Mert Demir, “2’nci yarı için yönetim kurulumuz teknik direktör Tarık Daşgün’den aldığı rapor doğrultusunda hazırlıklarını sürdürüyor. Yollarımızı ayırdığımız futbolcuların dışında yeni ayrılanlar olabilir. Hocamızın istediği mevkilere hazır, oynamış, Fethiyespor’a katkı sağlayacak yeni oyuncular transfer edeceğiz. Bu yönde çalışmalara başlanıldı. Takımımız pazartesi günü Fethiye’de toplanacak. 2’nci yarı hazırlıklarına da iki aşamalı kampla sürdürecek” diye konuştu.

Bakmadan Geçme