FETHİYESPOR'DA ÇİFTE İMZA

3. Lig'de mücadele edecek olan Fethiyespor art arda yaptığı transferlere 2 genç oyuncuyu daha kadrosuna ekledi. Çalışmalarını Fethiye'de sürdüren Fethiyespor, 20 yaşındaki Emre Akbulut ve Erkan Kapar'ı da renklerine katarak daha da güçlendi.

  • 1255
FETHİYESPOR'DA ÇİFTE İMZA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig’den 3. Lig’e düştükten sonra yaptığı kongrede Esat Bakırcı başkanlığında yeni bir yönetim kurulu oluşturan Fethiyespor, elindeki kadrodan sadece 1-2 oyuncu ile sözleşme imzalayıp; Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in talepleri doğrultusunda yepyeni bir ekip meydana getirdi. Art arda yaptığı transferlere genç oyuncular da ekleyen Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor’dan Emre Akbulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Aydınspor 1923 altyapısında yetişip, profesyonel olan 20 yaşındaki kanat oyuncusu profesyonel döneminde bir gol attı.

 

Fethiyespor altyapısında yetişen 20 yaşındaki Erkan Kapar ise Fethiyespor ile 3 yıllık bir anlaşma yaparken; genç sağbek Fethiyespor’dan Bursaspor Akademisi’ne gitmişti. Muğlaspor’da profesyonel olan ve Didim Belediyespor’da da oynayan Erkan Kapar, Fethiyespor’da yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu; Fethiyespor’un başarısı için çok çalışacağını ifade etti.

 

 

Bakmadan Geçme