FETHİYESPOR YÖNETİMİ LEVENT ERİŞ'İN GÖREVİNE SON VERDİ

2.lig Kırmızı Grup'ta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayıp ilk 6 maçta sadece 2 puan alan Fethiyespor'da teknik direktör Levent Eriş ile yollar ayrıldı.

  • 4319
FETHİYESPOR YÖNETİMİ LEVENT ERİŞ'İN GÖREVİNE SON VERDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Fethiyespor; ilk 6 hafta da galip gelemezken 2 beraberlik ile 2 puan ile 18.sırada yer alıyor. Kötü gidişatın ardından Fethiyespor yönetimi tarafından Levent Eriş'in görevine son verildiği öğrenildi.

2. Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor’a şampiyonluk yaşatmak için gelen Teknik Direktör Levent Eriş, Fethiyespor’un 2018-2019 sezonunda 6 karşılaşmada sadece 2 puan toplayınca, taraftarların büyük tepkisini çekti.

Fethiyespor’un son Menemen Belediyespor yenilgisi sonrası taraftarlar, hem kulüp yönetimine hem de Teknik Direktör Eriş’e büyük tepki gösterip, Eriş’in istifasını istemişlerdi.

Eriş, istifa etmezken; yönetim kurulu Eriş’in biletini kesip lacivert beyazlı kulüp ile yollarını ayırdı.

Fethiyespor ile yollarını ayırdığını ifade eden Teknik Direktör Levent Eriş, ‘’Ben istifa etmedim. Kulüp yönetim kurulu görevime son verdi. Karara saygı duymak lazım. Futbolcularımla konuştum. Çocuklarım ‘durumu biz bu hale getirdik. Biz düzelteceğiz’ dediler. Ancak yönetim kurulu görevime son verdi. Saygı duymamız lazım’’ ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme