FETHİYESPOR'UN KAPTANI ALİCAN -ÇOK SAÇMA GOLLER YEDİK-

2. Lig Kırmızı Grup'ta lige çok kötü bir başlangıç yapan Fethiyespor'da Darıca Gençler Birliği Karşısı'nda alınan 4-0'lık ağır mağlubiyet, Fethiyespor Kaptanı Alican Karadağ'ı da üzerken Karadağ, ''Taraftarların bize tepkilerinde haklılar. Sonuçta onlar bizden galibiyet bekliyor. Maçta çok saçma goller yedik. Önümüzde 30 hafta var. Kimse umutsuzluğa kapılmasın'' ifadelerini kullandı.

  • 1173
FETHİYESPOR'UN KAPTANI ALİCAN -ÇOK SAÇMA GOLLER YEDİK-
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig Kırmızı Grup'ta lige çok kötü bir başlangıç yapan Fethiyespor'da Darıca Gençler Birliği Karşısı'nda alınan 4-0'lık ağır mağlubiyet, Fethiyespor Kaptanı Alican Karadağ'ı da üzerken; Karadağ, ''Taraftarların bize tepkilerinde haklılar. Sonuçta onlar bizden galibiyet bekliyor. Maçta çok saçma goller yedik. Önümüzde 30 hafta var. Kimse umutsuzluğa kapılmasın'' ifadelerini kullandı.
 

Fethiyespor'un Darıca Gençler Birliği önünde beklemediği 4-0'lık yenilgi lacivert beyazlı camiayı üzüntüye boğarken; lacivert beyazlı takımın kaptanı Alican Karadağ, Fethiyespor'un şampiyon olduğu seneyi hatırlatıp; ''İlk 6 haftada 3 puanı vardı. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Taraftarımız galibiyet bekliyor. Bize tepkilerinde haklılar. Maçta çok saçma goller yedik'' dedi.

Karadağ; ''Karşılaşmada 1 gol yedik. Ardından 3-0, 4-0 oldu. Sonra da toparlayamadık yani diyecek bir şey de yok. Yani taraftarları da tepki olarak görüyorum. Yani 1-0 yenik durumdasın, ben onlara bir şey söylemem; yani sonuç olarak akıllı faydalı bir şey var. Ben zaten buradan gelmişim, ben neyin ne olduğunu biliyorum. Takım kaptanı olarak taraftarları daha da hareketlensin diye yapıyorum. Bilmiyorum tabi olabilir, 4-0 skordan sonra taraftarlara da bir şey söylememek lazım. Çünkü haklılar yani sonuçta onlar galibiyet istiyor, biz de galibiyet istiyoruz. Biz de sonuna kadar mücadele ediyoruz Çok saçma goller yedik yani çokta yapacak bir şey yok ben inanıyorum ağabey. Ben yani 4.hafta daha. Çok erken daha önümüzde yani 30 hafta var bu takım şampiyon olduğu sene altı haftada 3 puan aldı bunu unutmamak lazım yani kimse umutsuzluğa kapılmasın. Biz burada olduğumuz sürece devam edecek, yani ben takım arkadaşlarıma inanıyorum çok iyi yönetimiz var. Yönetimimize de inanıyorum. Allah razı olsun, hepsi arakamızda duruyorlar. Çokta fazla bir şey demeye gerek yok. Önümüzde 30 maç var. Bu takım alnının akıyla gelir inşallah. Play offda oynar, şampiyon da olur. O sene nasıl olduysa biz içerde tabi birazcık da arkadaşlığımızı daha da sıkı tutmamız lazım. Çünkü biz burada olduğumuz sürece, iyi olduğumuz sürece Fethiye iyi olacak. O yüzden ben taraftarlardan daha fazla destek bekliyorum. Şu anda bir sürü tepki gösterebilirler. Çok haklılar, gerçekten sonuna kadar haklılar ama ben destek bekliyorum. Çünkü o zamanda biz kötü olduğumuz zaman bize destek vermişlerdi ve şampiyon olmuştuk. Biz onlar olmadan biz olamayız, fazlada diyecek bir şey yok'' dedi.
''BİZDE POTANSİYEL VAR''

Karadağ; ''Hocanın kadro takdirine inanmak lazım'' diyerek; ''Hocanın takdiri tabi, o yani hoca öyle görüyorsa en doğrusunu hocamız görür yani hocamıza diyecek hiç bir şey yok, hocamız elinden geldiği gibi bizi çalıştırıyor. Gerçekten bu ligin çok üstünde bir hoca bunu da diyecek, ona da diyecek hiç bir şey yok. Futbol hataları oldu. 4 haftada 1 puanım var ama bu her şey bitti anlamına gelmiyor. Kendime ve takım arkadaşlarıma inanıyorum. Çünkü bizde potansiyel var sonuçta futbol geçmişimiz var. O yüzden sadece destek olsunlar. Başka hiç bir şey demiyorum'' ifadelerini kullandı.
FUTBOLCULAR; ''ÜZGÜNÜZ''
Fethiyespor'da soyunma odasından üzgün çıkan lacivert beyazlı futbolcular, farklı sonuç üzerine ''Konuşacak bir şey yok. İstediğimiz olmadı. Galibiyet arzuluyorduk. Farklı yenildik'' diye konuştular.
Orta sahada görev yapan Metin Sevinç ''Olmadı. Konuşacak bir şey yok. İyi oynamadık'' derken; Kaleci Kemal Mert Özyiğit ise ''Çok üzgünüm. Beklemediğimiz bir sonuç. Fethiyespor olarak bugün oynayamadık. Başaramadık, taraftarlarımızı üzdük. Ancak kısa sürede toparlanacağımızı umuyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme