FETHİYESPOR'UN ESKİ HOCASI YILMAZ, ''ÇOK ÜZÜLDÜM''

Fethiyespor'u 4 sezon çalıştıran Teknik Direktör Hamdi Yılmaz, Fethiyespor'un 3. lige dönmesine çok üzüldüğünü ifade etti.

  • 2066
FETHİYESPOR'UN ESKİ HOCASI YILMAZ, ''ÇOK ÜZÜLDÜM''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor'u 4 sezon çalıştıran bu yıl 2. lig Beyaz Grup'ta Keçiörengücü'nü şampiyon yapan Teknik Direktör Hamdi Yılmaz, Fethiyespor'un yıllar sonra 3. lige dönmesine çok üzüldüğünü ifade etti. Fethiye'de yaşayan Fethiyespor'u uzun yıllar çalıştıran Hamdi Yılmaz, ''Keçiörengücü'nün şampiyonluğuna sevindiğim kadar Fethiyespor'un düşmesine o derece üzüldüm'' ifadelerini kullandı.
2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olan Keçiörengücü'nün Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, Fethiyespor'un küme düşmesine çok üzüldüğünü kaydetti. Takımının şampiyon olmasının ardından Fethiye'deki evine dönen Hamdi Yılmaz, Fethiyespor'un iyi bir kadro ile ve iyi bir yönetimle yeniden 2. lige çıkmasını arzuladığını da ifade etti. Yılmaz, ''Kendi takımımın şampiyon olması bize gurur verdi. Çok mutlu olduk. Bir sezonu iyisiyle kötüsüyle geçirip mutlu sona ulaşmak insana büyük haz veriyor. Keçiörengücü kulüp olarak da çok iyi yerde. Çok iyi bir kulüp. Hiç sıkıntısı yoktu. Keza futbolcular da yine öyle. İşte bu yüzden şampiyon oldu. Galatasaray ile kupa maçında 2 maçta da çok iyi oynadık. Herkes gördü. Şimdi bizim açımızdan şampiyonluğa ulaşmak büyük mutluluk vericiydi. Son maçta biz Uşak ile oynarken Fethiye'den arkadaşlar ile görüştük. Bir beraberlik ya da galibiyetle dönmelerini arzu etmiştik. Ama futbolun içinde olan şeyler bunlar. Şampiyonluğumuza sevindiğim kadar Fethiyespor'un düşmesine o derece üzüldüm. Arkadaşları aradım, teskin etmeye çalıştım ama elden gelecek bir şey yok. İnşallah Fethiyespor iyi bir kadro ile iyi bir yönetimle yeniden 2. lige çıkacaktır. Fethiyespor'da uzun süre çalıştım. Ekmeğini yedim. Fethiye'de evim var. Oyumu da burada kullandım. Fethiyespor inşallah bulunduğu yerden bir üst lige çıkar. İyi yerlere gelmeye çalışır'' dedi.
Teknik Direktör Hamdi Yılmaz, Keçiörengücü ile mukayesenin 31 Mayıs'a kadar devam ettiğini de belirterek; ''Keçiörengücünde gelecek yıl için yapılması gereken planlamayı yaptık. Yabancı futbolcuya başkanımız çok sıcak bakmıyor. Biz 13 futbolcu ismi verdik. Şu anda oynanan play offları da arkadaşlarımız takip ediyor. Mukabelemiz bitince yeniden görüşeceğiz. Devam denirse devam ederiz. Yoksa gelen tekliflere bakarız. Ama huzurlu olduğun, sevdiğin yerde mutlu oluyorsun. Keçiörengücü de böyle bir takımdı'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme