FETHİYESPOR SERİ İSTİYOR

2. Lig kırmızı grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fethiyespor Fatih Karagümrük ve Darıca Gençlerbirliği galibiyetlerinin ardından evinde oynayacağı Tokatspor maçını da kazanıp bir seri yakalamak istiyor.

  • 1338
FETHİYESPOR SERİ İSTİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Karagümrük ve Darıca Gençlerbirliği galibiyetlerinin ardından puanını 21’e yükselten ve ligde ilk kez tehlikeli bölgeden çıkarak 15’inci sıraya yükselen Fethiyespor bu hafta evinde Tuzlaspor’a 1-0 yenilerek 14 puanla 18’inci sırada yer alan Tokatspor’u ağırlayacak. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Tokatspor maçının çok önemli olduğunu kaydederek, “Bu haftada kazanıp bir seriyi istiyoruz. Son 2 haftada 6 puanı hanemize yazdırdık” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor deplasmanda Darıca Gençlerbirliğini Alican, Anıl ve Fethi Özer’in golleri ile 3-0 yenerek puanını 21’e yükseltirken Ligde 1 basamak yükselip 15’nci sıraya yerleşti. Fethiyespor bu hafta evinde 14 puanla 18’nci sırada bulanan Tokatspor’la karşılaşacak. Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasının geride kaldığını ifade eden Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan “Tokatspor maçını kazanıp bir seri yakalamak istiyoruz. Çok zor bir maçı geride bıraktık. Bu haftada kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Ferizcan, “Geçtiğimiz hafta bizim için kritik diyebileceğimiz bu ligin çok değerli kadrosuna sahip Karagümrükspor karşılaşmasında hem ortaya konan mücadele ve 2-0’lık net skorun ardından Darıca Gençlerbirliği karşılaşması bizim için çok daha önem kazanmıştı. Öyle bir karşılaşmanın ardından bu tarz karşılaşmalara çıkmak oyuncuyu motive etmek genel anlamda sıkıntılı, tabi golü bulmamız ile birlikte rakip takımında bütün direnci kayboldu. Daha farklı da kazanabilirdik ama şükürler olsun 2 haftada 6 puanı hanemize yazdırdık. Önümüzdeki Tokatspor karşılaşması çok daha önem arz ediyor, her geçtiğimiz hafta birbirinden daha değerli takımlarla karşılaşacağız. Her takım herkesi her yerde yenebiliyor. Gerçekten sonucunun önceden nasıl olacağına tahmin edemediğimiz bir lig yaşıyoruz. İnşallah önümüzde ki hafta seyircilerimizin desteği ile Tokatspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılıp bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Benim taraftarlardan ricam lütfen önümüzdeki hafta stadyumu doldursunlar ve bu çocukları desteklemeye devam etsinler. İnşallah önümüzdeki hafta onların büyük desteği ile Tokatspor karşılaşmasını kazanmak istiyoruz” dedi.

 

ÇEVİRMESİNİ BİLDİK

 Fethiyespor kaptanı Alican Karadağ ise Karagümrük maçını kazandıktan sonra Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasını da kazanmanın sevinci içerisinde olduklarını söyledi. Alican Karadağ maçı 2’nci yarıda lehimize çevirmesini bildik. Genç bir ekiple mücadele ettik diyerek “Geçen hafta güzel bir galibiyet aldık. Önemli bir takımı yendik. Darıca Gençlerbirliği biraz genç bir takım ne yapacağı belli olmayan bir takım. Diğer maçtan daha zor bakıyorduk bu maça. Bugün ilk yarıda maça biraz kötü başladık. Ama 2’nci yarıda çevirmesini bildik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Haftaya kendi sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçı bizim için çok önemli bir maç. Çünkü bir seri yakalamak istiyoruz. O maçı kazanarak 3’de 3 yaparak seriye devam etmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Biz iyi bir takımız ama bazı talihsiz şeyler yaşadık, artık bir seri yakalayacağız ve devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta bütün taraftarlarımızı Tokatspor maçına bekliyoruz. İç sahada olmanın avantajını taraftarlarımızla yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

 

GEVŞEMEK YOK

Fethiyespor kaptanlarından Oktay Delibalta’da son 2 hafta kazanmasını bildik. Futbolcular olarak gevşemek yok dedi. Delibalta “İlk yarı çok kötü başladık. Onlarda çok iyi mücadele ettiler. Gençleri tebrik ediyorum. Yeni transferler oyuna girseydi iyi birtakım olabilirlerdi, ilk yarı çok zorlandık ama ikinci yarıda kendi kimliğimize büründük ve başladık oynayamaya gol de geldi. Sonrasında golden sonra da karşı takım açıldılar. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Bizim için bu saatten sonra hiçbir şekilde gevşemek gibi bir niyetimiz yok. Haftaya biraz daha rahatlamak için elimizden geleni yapacağız. Tokatspor maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme