Fethiyespor Sabri Can'ı renklerine kattı

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, transferin son gününde Boluspor'un genç kalecisi Sabri Can'ı renklerine kattı. Sabri Can, kiralık olarak Fethiyespor'a gelirken, lacivert beyazlılar 31 kişilik geniş bir kadro oluşturdu.

  • 1107
Fethiyespor Sabri Can'ı renklerine kattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor kaleciler Serkan Demirol ve Halil Kaşlı’ya destek olarak Boluspor’un genç file bekçisi Sabri Can ile kiralık olarak sözleşme imzaladı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yöneticiler Cem Tufan ve Metin Sevinç’in görüşerek anlaştığı genç kaleci, hedefi olan Fethiyespor’a gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Can, “Fethiyespor köklü bir kulüp. İkinci lige tüm arkadaşlarla yeniden çıkarmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

 

Fethiyespor’un yeni kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Serkan Demirol, Sabri Can, Halil Kaşlı, Erdi Bakırcı, Emre Balak, Sabri Turgut, Serhat Keskinsoy, Hüseyin Rüzgar, Erdeniz Yıldız, Mert Özmen, Ethem Sevinç, Erkan Kapar, Mert Caymaz, Kazım Dülger, Sergen Ekinci, Aykut Sarıdoğan, Enes Dada, Cemal Şener, Burak Koyuncu, Ensar Baykan, Metin Sevinç, Turgay An, Anıl Arıcıoğlu, Mahmut Metin, Fatih Üge, Cihan Duman, Emre Akbulut, Anıl Gir, Ozan Karabacak ve Halil İbrahim Cenik.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme