• Haberler
  • Spor
  • FETHİYESPOR METİN SEVİNÇ'İ RENKLERİNE KATTI

FETHİYESPOR METİN SEVİNÇ'İ RENKLERİNE KATTI

3.Lig de mücadele edecek olan Fethiyespor genç futbolcularının yanı sıra geçen yılki yönetimin yollarını ayırdığı futbolcularından Metin Sevinç ile anlaşıp sözleşme imzaladı. Genç futbolcularıyla sözleşme imzalayan Fethiyespor, Metin Sevinç'i de renklerine katmanın sevincini yaşıyor.

  • 1260
FETHİYESPOR METİN SEVİNÇ'İ RENKLERİNE KATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor kulübünün altyapısında yetişen ve yeni sezonda büyük beklenti içerisinde bulunulan genç oyuncular Enes Dada, Anıl Arıcıoğlu ve kaleci Halil Kaşlı ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Sözleşme imza töreninde Fethiyespor Başkan yardımcısı İsmail Öztürk ile ve yönetim Kurulu üyesi Cem Tufan da bulundu. Genç oyuncular ''Fethiyespor'a destek olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Fethiyespor'u tekrar 2. lige yükselteceğiz'' ifadelerini kullandılar.
METİN SEVİNÇ İLE 2 YILLIK ANLAŞMA
Fethiyespor'un geçtiğimiz yıl Şanlıurfaspor'dan renklerine kattığı ancak Ferizcan yönetiminin devre arasında yollarını ayırdığı orta saha oyuncusu Metin Sevinç, Fethiyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Metin Sevinç, ''Fethiyespor'a faydalı olmak için ve bir üst lige çıkarabilmek için elimden gelen gayreti göstereceğim'' diye konuştu.
''TRANSFERLER DEVAM EDECEK''
Başkan yardımcısı İsmail Öztürk yaptığı açıklamada; ''Metin Sevinçle sözleşme imzaladık, ayrıca genç oyuncularımızın mukavelelerini uzattık. Yapılan görüşmeler sonrası anlaşmaya varılan oyuncularımızdan büyük katkı bekleyen yönetim kurulumuz, kendi gençlerimize hak edilen değer verilecektir. Onların da büyük bir azimle çalışarak beklentileri karşılayacaklarına inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme