FETHİYESPOR MAHMUT VE ERDİ İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

3. Ligde mücadele edecek Fethiyespor, transfer taarruzunu devam ettiriyor. Transfere hız kesmeden devam eden lacivert beyazlılar sözleşmesi biten Mahmut Metin ve Erdi Bakırcı ile anlaşıp 2 yıllık sözleşme yeniledi. Her iki futbolcu, sözleşmeye imza attıktan sonra ''Fethiyespor'u layık olduğu bir üst lige çıkaracağız'' dedi.

  • 1185
FETHİYESPOR MAHMUT VE ERDİ İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor kaleci Serkan Demirol, İbrahim Ethem, Anıl Gir, Cihan Çayan Duman, Sabri Turgut, Mert Caymaz transferlerinin ardından geçtiğimiz yıl Fethiyespor'da forma giyen ve sözleşmesi biten orta saha oyuncusu Mahmut Metin ve savunma oyuncusu Erdi Bakırcı ile görüşüp 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ile Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, yönetici Cem Tufan'ın görüşme yaptığı Erdi Bakırcı ve Mahmut Metin Fethiyespor ile 2 yıllık sözleşme imzalamayı kabul ettiler. Geçtiğimiz yıl Fethiyespor'da ilk yarıda forma giyen Mahmut Metin ile sezon boyunca forma giyen Erdi Bakırcı ''Fethiyespor'u yeniden 2. lige çıkarmak için üzerimize düşen görevi yapacağız'' dediler. Her iki futbolcu ''Fethiyespor'da eksik kalan işlerimiz var. İyi bir ekiple yeniden hak ettiğimiz günlere döneceğiz'' diye konuştular.
''TRANSFERLER DEVAM EDECEK''

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı da Fethiyespor'un başarısı için yönetici arkadaşlarıyla uyum içinde çaba gösterdiklerini hatırlatarak; ''Fethiyespor'un bir taraftan mali durumunu, bir taraftan da takım oluşumunu sağlamaya çalışıyoruz. Görüştüğümüz başka futbolcular da var. Transferler devam edecek. Takımımız Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde çalışmalarına da başladı'' dedi.

AİDAT BORÇLARI İÇİN ÇAĞRI

Fethiyespor kulübünden yapılan açıklamada, üyelerin aidatlarını 30 Temmuz 2019 tarihine kadar mutlaka ödemeleri, ödenmediği takdirde üyeliklerin düşürüleceği bildirildi. Fethiyespor Kulübünden yapılan açıklamada; ''Derneğimiz üyelerinin aidat borçlarının 30.07.2019 tarihine kadar ödemelerini, aksi halde dernek tüzüğünün 5. maddesinin C fıkrasının 1. maddesi gereği üyeliklerinin düşürülmesi söz konusudur. Sayın üyelerimize önemle duyurulur.  Aidat borçları kulüp muhasebesine veya Akbank Şubesi TR 88 0004 6001 0888 8000 1862 83 no'lu hesaba ödemelerini önemle rica ederiz'' denildi.
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

Bakmadan Geçme