FETHİYESPOR KAMPI AFYON'A TAŞIDI

Fethiyespor 3. Lig 2. Grup hazırlıklarının ilk etabını Fethiye'de tamamladı. Lacivert beyazlılar 2. etap kampı Afyonkarahisar'da Oruçoğlu Tesisleri'ne taşıdı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 'Kampta takım ruhu oluşturulacaktır' ifadelerini kullandı.

  • 1782
FETHİYESPOR KAMPI AFYON'A TAŞIDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk etap kampını Fethiye’de yapan Fethiyespor, 20 günlük çalışmanın ardından ikinci etap kampı için Afyon’a gitti. Oruçoğlu Tesisleri’nde 25 kişilik kadro ile bugünden itibaren 10 günlük kampa girecek olan lacivert beyazlılar, lig hazırlıklarını Afyon’da sürdürecek. Günde çift idman yapacak olan Fethiyespor’da kamp programı da belirlenirken, 4 hazırlık maçı oynanacağı öğrenildi.

 

Kampta futbolcuların birlik, beraberlik ve dayanışması ile takım ruhunu oluşturacaklarını; bu ruh ile ilk maçtan itibaren içeride-dışarıda 3 puan parolasıyla lige başlayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “Futbolcular kamp programına mutlak uyacaklar. Hiçbirinden hata istemiyorum. Futbolcular sabah 07.30’da kalkış yapacak, 45 dakikalık kahvaltının ardından hemen idmana çıkacak. Sabah çalışmasının ardından iki saat dinlenecekler. Bu dinlenme vakit geçirme olarak olmayacak. Öğle yemeğinin ardından toplu bir kısa yürüyüş daha sonra akşam antrenmanına çıkılacak. Bu yorucu geçecek antrenmanın ardından akşam yemeği ve yine kısa bir yürüyüş gerçekleştirilip, 22.30’da tüm futbolcular yatağa girip uyumuş olacak” dedi.

 

“Bu programın yanı sıra futbolcularla moral ve motivasyon arttırıcı çeşitli karşılaşmalardan görüntüler izleme, birlikte toplantılar ve doğum günü kutlamaları yapılacak” diyen Ceviz, “Bunların hepsi takımdaşlığı arttırmak, lige kadar konsantrasyonu en üst seviyeye getirmek için yapılacak. Fethiyespor’da tek hedef başarılı olmaktır. Fethiyespor camiasının Fethiyespor’u alkışlayacağı bir takım oluşturacağız. İdeal 11’i belirleyeceğiz. Çok koşan, pozisyon üreten, her mevkide yardımlaşan kendi futbol özelliklerinin de takım ruhuna katıldığı bir Fethiyespor olarak Afyon’dan döneceğiz. Bugün başlayacak kamp döneminde yeni transferler de devam edecek” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme