Fethiyespor İftar Yemeği Düzenledi

2. Ligde mücadele eden Fethiyespor kulübünün iftar yemeğine taraftarlar ilgi gösterdi.

  • 1417
Fethiyespor İftar Yemeği Düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


2. Ligde mücadele eden Fethiyespor kulübünün iftar yemeğine taraftarlar ilgi gösterdi. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, lacivert beyazlı taraftarların merakla beklediği iç ve dış transfer görüşmelerine önümüzdeki hafta başlanacağını bildirdi.


Fethiyespor Kulübünün bu yıl 2.'sini düzenlediği iftar yemeğine taraftarlar ve diğer davetliler ilgi gösterdi. Kulüp binası önünde düzenlenen iftar yemeğine Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan, Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı ve Fethiyespor Başkan Yardımcısı Özkan Torunoğulları  ile lacivert beyazlı taraftarlar ve diğer davetliler katıldılar. Kazanlarda pişirilen yemeklerin ikram edildiği iftar yemeğine şehir dışında bulunduğu için Teknik Direktör Levent Eriş katılamadı. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan; ''İlkini geçen yıl gerçekleştirdiğimiz birlik, beraberliğimizi arttırmak amacıyla düzenlediğimiz iftar yemeğinin 2.'sine katılan tüm Fethiyespor sevdalılarına teşekkür ediyorum'' dedi.


''HAREKET ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA''


Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan lacivert beyazlı kulübün transfer çalışmalarının önümüzdeki hafta başlayacağını da açıkladı. Ferizcan; ''Teknik Direktörümüz Levent Eriş'in verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarına önümüzdeki hafta yani bayramdan sonra başlayacağız. Teknik Direktörümüz de önümüzdeki hafta Fethiye'de olacak. Bütçemiz çerçevesinde kaliteli oyuncuları renklerimize katarak iyi bir kadro oluşturacağız. Teknik Direktörümüz iç ve dış transfer ile ilgili bir rapor verdi. Bu rapor doğrultusunda yönetim kurulumuz da görüşerek transferi en iyi şekilde gerçekleştireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme