Fethiyespor Görev Dağılımı Yaptı

Fethiyespor Olağanüstü Genel Kurulunda tekrar başkanlık görevine seçilen Mustafa Ferizcan ve yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

  • 3506
Fethiyespor Görev Dağılımı Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Fethiyespor Olağanüstü Genel Kurulunda tekrar başkanlık görevine seçilen Mustafa Ferizcan ve yeni yönetim kurulu kulüp tesislerinde yaptığı toplantıda görev dağılımı yaptı.


Fethiyespor'un Olağanüstü Genel kurulunda yeniden göreve seçilen Başkan Mustafa Ferizcan ve yeni yönetim kurulu görev dağılımında bulundu. Kulüp tesislerindeki toplantıda yöneticilerin sorumlu oldukları birimler belirlenip görev dağılımı gerçekleştirildi.

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda yeni sezon planlaması, saha içi ve forma reklamları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mustafa Ferizcan'ın başkanlığında toplanan yeni yönetim kurulunda Fethiyespor Başkan vekilliğine Mete Atay, Başkan Yardımcılığına Okan Arıkan,  Özkan Torunoğulları,  As Başkanlığa Mehmet Suri, Kenan Kıran, Murat Tiryaki, Ali Kıvrak; saymanlığa Aykut Sidekli, Genel Sekreterliğe Sezai Uysal, Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğuna Ergün Özdemir, Sağlık Hizmetleri Sorumluluğuna Taner Aydın, Tesisler Sorumluluğuna Sami Kemik, Habib Demir; taraftarlar sorumluluğuna Tolga Yuluk, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Mert Demir, Personel ve Fethiyespor Store Sorumluluğuna Onur Belci, Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumluluğuna Murat Tiryaki, Reklam, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Emrah Aydın, Yeni Yatırımlar ve Proje Sorumluluğuna da Mustafa Uçar getirildiler.

Bakmadan Geçme