FETHİYESPOR GENÇ OYUNCULARI KAMPA DAVET ETTİ

2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Fethiyespor, 2. yarıya Antalya'da hazırlanırken, U19 takımından 3 oyuncu, kampa çağrıldı.

  • 3605
FETHİYESPOR GENÇ OYUNCULARI KAMPA DAVET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Fethiyespor, 2. yarıya Antalya'da hazırlanırken, U19 takımından 3 oyuncu, kampa çağrıldı. Teknik Direktör Tarık Daşgün'ün raporu doğrultusunda ara transfer görüşmeleri de yapmakta olan Fethiyespor, orta saha ve forvet takviyesini kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.


Fethiyespor, 2. yarıda kötü bir rüya görmemek ve alt sıralardan kısa sürede kurtulabilmek için Antalya kampında hem lige hazırlanırken, hem de ara transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tarık Daşgün yönetiminde yoğun bir tempo ile 2. yarıya hazırlanan Fethiyespor'da orta saha ve ileri uç takviyesi için yönetim kurulu da çalışıyor. Fethiyespor özellikle ara transferi kısa sürede tamamlayıp lig için bu futbolcularla hazırlık maçı yaparak erken form tutmak istiyor. Teknik Direktör Tarık Daşgün'ün talebiyle Fethiyespor'un U19 takımından Arda Furkan Abbak, Serhat Malkoç ve Ersin Tepe, Antalya kampına çağrıldı. Bu 3 futbolcu Fethiyespor takımı ile antrenmanlara başladı. Günde çift idmanla devam eden Lara Beach Hotel'deki kampta disiplin ön planda tutuluyor. Fethiyespor'un özel maç yapmak için yaptığı girişimler de devam ederken Fethiyespor'dan 3 oyuncunun alt yapıdan çağrılması üzerine alt yapı yönetim kurulu üyesi Murat Tiryaki, bu oyuncuların da başarılı olacağına inandığını ifade etti.
Tiryaki, ''Arda Furkan Abbak orta saha, Ersin Tepe sol bek ve Serhat Malkoç sağ bek mevkiinde görev alacak olup genç oyuncularımız, istekli ve arzulu bir şekilde çalışmalara başladılar. Genç oyuncularımıza çok güveniyorum. Kendi takımlarındaki başarılı yükselişlerini profesyonel takımımızda da devam ettireceklerinden şüphem bulunmamaktadır. Altyapı olarak hedeflenen tabloda her dönem genç oyuncularımızı profesyonel takımımızda görev alacak şekilde çalışılmaktadır. Tarık hoca ve ekibine verdikleri bu önemden dolayı teşekkür ederim'' dedi.

Bakmadan Geçme