FETHİYESPOR'DAN TRANSFER ATAĞI

3.Lig'de iddialı bir takım kurmayı hedefleyen lacivert-beyazlı yönetim, Kırşehir'de şampiyonluk yaşayan Turgay An ve Sultanbeyli'de yıldızlaşan Anıl Gir ile görüşüyor.

  • 1777
FETHİYESPOR'DAN TRANSFER ATAĞI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3.Lig takımlarından Fethiyespor, transferde önemli isimlere kancayı taktı. Sivas Belediyespor’dan kaleci Serkan Demirol ve gurbetçi Cihan Çayan Duman’a imza attıran lacivert-beyazlılarda iki bomba transfer için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı kurmayları ile birlikte arka arkaya yaptığı toplantılarda Teknik Direktör Mustafa Ceviz'in de görüşlerini alarak Fethiyespor'aönemli isimleri kazandırmaya çalışıyor. Lacivert beyazlı yönetim kurulu Sultanbeyli'de yıldızlaşan geçen sezon 16 gol kaydeden Anıl Gir ile bugün Fethiye'de bir görüşme yaparak bu futbolcuyu öncelikle kadrosuna katmayı planlıyor. FethiyesporKırşehir'de 3. ligde şampiyonluk yaşayan geçen yıl 16 gol atan Turgay An ile de bir görüşme yaparak bu futbolcuyu da kadrosuna katmak istiyor. Fethiyespor'untransfer için bir havuz oluşturduğu ve havuza alınan futbolcularla Fethiyespor'un maddi imkanlarını da öne koyup görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Fethiyespor'un Göztepe, Altınordu ve Antalyaspor yöneticileri ile de görüşerek bu takımlardaki genç oyuncuları Fethiyespor'akatmak için çalışma gerçekleştirdiği de öğrenildi.

GEÇEN SEZON 16 GOL KAYDETTİLER

Fethiyespor yönetim kurulu geçtiğimiz sezon Kırşehir’le 3. Lig’de şampiyonluk yaşayan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Turgay An ve Sultanbeyli Belediyespor’ la başarılı bir sezon geçiren 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Anıl Gir’le temaslarını sürdürürken, Kırşehir’de 33 Lig maçında 16 gol atan Turgay An, Salihli Belediyespor’da futbola başladı. 2007’de Turgutluspor’da profesyonel oldu. Adıyamanspor,Turanspor, Menemen Belediyespor, Bergama Belediyespor, Yeni Çorumspor, Sakaryaspor, Adıyaman 1954, Pazarspor, Kırşehir Belediyespor’da oynayan Turgay An, kariyerinde 304 maça çıktı, 93 gol attı. Sultanbeyli’de 32 lig maçında banko oynayan, 16 gol kaydeden Anıl Gir ise Büyükçekmece Belediyespor’da futbola başladı,2010’da Beylerbeyi’nde profesyonel imzayı attı. Sırasıyla Pendikspor, Bayburt İl Özel İdare, Maltepespor, SancaktepeBelediyespor, Sultanbeyli Belediyespor’da oynayan Anıl, kariyerinde 271 karşılaşmada görev yaptı, 76 gol attı.
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

Bakmadan Geçme