FETHİYESPOR ANTALYA'YA GİTTİ

2. Lig Kırmızı Grup'ta ligin ilk yarısını tehlikeli bölgede tamamlayan ve 2. Yarıda alacağı seri galibiyetlerle bu bölgeden kurtulmak isteyen Fethiyespor'un sorunlarını çözdüğü ifade edildi.

  • 1314
FETHİYESPOR ANTALYA'YA GİTTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin ilk yarısını tehlikeli bölgede tamamlayan ve 2. Yarıda alacağı seri galibiyetlerle bu bölgeden kurtulmak isteyen Fethiyespor’un sorunlarını çözdüğü ifade edildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, ‘’Sorunlu olan oyuncularla ilgili olan sorunlar çözüldü. İçerideki oyuncuların sorunları da çözülüyor. Şimdi de transfere başlandı. Hem eksik yerlere hem de mantıksal olarak daha genç, dinamik oyuncuları kadromuza katarak ligde saha başarılarını almaya başlayacağız’’ dedi.


Fethiyespor, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2. Yarı hazırlıklarına Fethiye kampıyla sürdürürken, futbolculara yeni yıl nedeniyle 2 günlük izin verildi. Çalışmaların ilk etabını Fethiye’de tamamlayan lacivert beyazlılar, 2. Yarı 2. Etap kampını Antalya’da Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer’in sağladığı imkanlarla Lara Beach Hotel’de yapacak. 2 Ocak’tan itibaren başlayacak Antalya kampı Şanlıurfa ile oynanacak maç öncesine kadar devam edecek. Fethiyespor’un transfer ettiği Sarıyer’den Abdullah Topkara takımla çalışmalara katılırken, Fethiyespor’daki kamp ortamı ile ilgili bilgiler aktaran Teknik Direktör Tarık Daşgün, tüm sporseverlerin ve Fethiye halkının da yeni yılını kutladı.
‘’HEDEFLEDİĞİMİZ YIL OLUR’’

Tarık Daşgün, "Herkesin yeni yılını bütün içtenliğimle kutluyorum. Herkese; sağlıklı, mutlu, bol kazançlı, herkesin gönlüne göre olan bir yıl diliyorum. Takımımız içinde hedeflediğimiz yerlere ulaştığımız bir yıl olur" dedi.


‘’SAVAŞAN TAKIM YARATACAĞIZ’’

Transferlerin başladığına işaret eden Daşgün, "Fethiyespor yöneticileri sorunlu olan oyuncularla ilgili olan sorunları çözdüler. İçerdeki oyuncuların sorunlarını çözdüler. Şimdi de transfere başladık. Hem eksik yerlerimize hem de mantıksal olarak daha genç, daha dinamik, saha içinde daha tempolu, mücadeleci, savaştan kaçmayan, yüreğini koyan, delikanlıca mücadele eden, adam gibi adam oyunculardan kurmaya çalışıyoruz takımı. Onunla alakalı da doğru şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Saha içinde sonuç değil de yüreğini koyan, mücadele eden bununla birlikte zaten sonucu alan takım yaratmaya çalışıyoruz" dedi.

‘’ŞEREFİMİZLE ÇALIŞIYORUZ’’

Daşgün, "Biz şerefimizle, onurumuzla yapıyoruz. Profesyonel olmamıza rağmen bizim için maddiyat ikinci planda. Burası benim evimdir, burası benim çalıştığım sürece ekmek kazandığım ailemdir. Ben aile içinde nasıl davranılacağını iyi bilirim. Burası şu an benim sorumluluğumdaysa en doğrusunu yapmak için gecemi gündüzüme katıyorum. Dürüstçe adam gibi çalışıyoruz. Oyuncularımız da aynı şekilde. İnşallah Allah bize nasip eder. Bunun semeresini sezon içerisinde göreceğiz. Tertemiz kalbimizle tek yürek çalışıyoruz. İnanıyorum ki Rabbim de bunun karşılığını verir. Sonucu da inşallah hep beraber göreceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme