FETHİYESPOR'A 6 YILDA 214 BİN 800 EKMEK BAĞIŞLADI

Son 6 yıldan bu yana Fethiyespor'un profesyonel ve alt yapı takımlarının ekmek ihtiyacını hiç bir ücret almadan aralıksız karşılayan Fethiye Ekmek Sanayi (FES) sahibi Mahmut Servet Yılmaz'a Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim kurulu toplantısında bir plaket sunarak teşekkür etti. Yılmaz, ''Ben gönülden Fethiyespor'luyum. Fethiyespor'un ekmek ihtiyacını işletmem hayatta kaldığı müddet ücretsiz karşılamaya devam edeceğim'' dedi. Mahmut Servet Yılmaz'ın 6 yılda Fethiyespor'a ücretsiz olarak yaklaşık 214 bin 800 adet ekmek sağladığı öğrenildi.

  • 2804
FETHİYESPOR'A 6 YILDA 214 BİN 800 EKMEK BAĞIŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aslen Erzurumlu olan ancak yıllardır Fethiye'de yaşayan Fethiyespor sevdalılarından fırın işletmesi sahibi Mahmut Servet Yılmaz, Fethiyespor'a yaptığı karşılıksız desteklerden dolayı plaketle ödüllendirildi. Son 6 yıldan bu yana Fethiyespor'un profesyonel ve alt yapı takımlarının ekmek ihtiyacını aralıksız hiç kesmeden karşılayan ve bir kuruş ücret almayan Mahmut Servet Yılmaz'a Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı tarafından plaket verildi. Fethiyespor'a gönülden aşık olduğunu, 2. ligden 3. lige düşmesine çok üzüldüğünü anlatan Mahmut Servet Yılmaz, ''İnşallah takımımız bu yıl yeniden 2. lige döner. Fethiye'ye geldiğim günden bu yana Fethiyespor'un tüm maçlarına gidiyorum. Yaklaşık 6 yıldır da Fethiyespor'un ekmek ihtiyacını karşılıyorum. Bu benim bir ikramımdır. İşletmem hayatta kaldığı müddet Fethiyespor'a ekmeği ücretsiz vermeye devam edeceğim'' dedi.

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı da Mahmut Servet Yılmaz'ın adı geçmeyen bir Fethiyespor kahramanı olduğunu ifade ederek; ''Fethiyespor'da görev yaptığım önceki yıllarda ekmek fırınları ücret ödenmeyince, ekmek vermeyi keserlerdi. O dönemde yol parası bulamıyorduk, yiyecek ekmek bulamıyorduk. Son 6-7 senedir Mahmut kardeşimiz bu kulübe binlerce ekmeği ücretini almadan vermiş, bundan daha güzel bir Fethiyesporluluk olamaz. Fethiyelilik, Fethiyesporluluk işte budur. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme