Fethiyeliler bu yıl dondurmaya doyacak

Turizm sezonunun açılmasına sayılı günler kala dondurmalar tezgahlardaki yerini almaya başladı. Fethiyeli vatandaşlar, bu yaz dondurmaya doyacak. 

  • 9197

Fethiye’de yaz kış iki şubesiyle birlikte Fethiyeli vatandaşlara hizmet veren Fethiye Dondurma dünyası, keçi sütünden yapılan dondurmalarıyla halk tarafından büyük beğeni topluyor. 

 

Fethiyeliler bu yıl dondurmaya doyacak

Fethiye Dondurma Dünyası’nda gelen misafirleri ağırlayan Ümmühan Arık, “Dondurmalarımız yüzde 100 keçi sütünden yapılmaktadır. Katkı maddesi asla içermez ve koruyucu içermemektedir. Gelen müşterilerimiz hemen her ürünümüzü fazlasıyla beğeniyor. Dondurma haricinde baklava, kadayıf ve taze meyvelerden oluşan sütlü tatlılarımızda var. Gelen müşterilerimizin damak zevklerine göre kendi ürettiğimiz tatlı ve dondurmaları ikram ediyoruz ve herkes beğeniyor. Yeni yaz sezonuna şimdiden hazırız. Fethiye Dondurma Dünyası olarak Fethiyelilere hizmet etmeyi seviyoruz” diye konuştu. 

 

Fethiyeliler bu yıl dondurmaya doyacak


Fethiye Dondurma Dünyası, yalnızca dondurma değil, aynı zamanda şerbetli tatlılar ve gerçek taze meyvelerle ürettikleri tatlıları da vatandaşa ikram ediyor. İşletme sahibi dondurmalara yapay ürün kullanmadıklarını şekeri bile şeker pancarından özel üreterek oluşturduklarını ifade etti. 

 

Fethiyeliler bu yıl dondurmaya doyacak

Fethiye Dondurma Dünyası Foça, Mustafa Kemal Blv. 965. Sokak No:2, Fethiye ve Zincirli Kavak Mevkii Karaçulha, Karapınar Cd Fethiye’de iki farklı şubesiyle birlikte hizmet vermektedir. 


 

Bakmadan Geçme