FETHİYELİ MİLLİ SPORCU TÜRKİYE'Yİ BALKANLARDA TEMSİL EDECEK

Antalya'da 13-17 Mart tarihleri arasında düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Şampiyonasında 2'nci olan Fethiyeli Milli Sporcu Deniz Aslantaş Bosna Hersek'te düzenlenecek Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

  • 1365
FETHİYELİ MİLLİ SPORCU TÜRKİYE'Yİ BALKANLARDA TEMSİL EDECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de 4 yaşında başladığı Karate sporunda hocası Ömer Habeş sayesinde Milli Sporcu unvanını alan Deniz Aslantaş, 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek ev sahipliğinde yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Balkan Şampiyonu olmak isteyen minik karateciDeniz Aslantaş; “Şu an Milli Sporcuyum. 4 yaşımdan beri azimle çalışıyorum. Buraya kadar geldim, amacıma ulaştım. Şimdi Balkan Şampiyonasına gidiyorum. Ömer Habeş hocam bana çok emek verdi. Bana inandı. Ben de ona inandım ve başardım” dedi.

Eski Milli sporcu, antrenör ve HA5 spor okulları sahibi Ömer Habeş,“Eski Milli Sporcuyum. Şimdiantrenörlük yapıyorum. Deniz Aslantaş ile 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasına gidiyoruz. Deniz, Türkiye Şampiyonasında finalde hakem hatasından dolayı ikinci oldu. Bosna Hersek’teki Balkan şampiyonasına gideceğiz. Ülkemizi temsil edeceğiz. 28 Mayıs’ta Milli Takıma gidecek. Biz de kendisini orada karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme