FETHİYELİ MİLLİ SPORCU BAŞKAN KARACA'YI ZİYARET ETTİ

2019 Avrupa Optimist Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Fethiyeli Kumsal Ulaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti.

  • 2190
FETHİYELİ MİLLİ SPORCU BAŞKAN KARACA'YI ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fransa’da gerçekleşecek olan 2019 Avrupa Optimist Şampiyonası’nda, yelken branşında ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Fethiyeli Kumsal Ulaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Fransa’da gerçekleşecek olan 2019 Avrupa Optimist Şampiyonası’nda, yelken branşında Türkiye temsil etmeye hazırlanan Fethiye Belediyespor Kulübü sporcusu ve Milli Sporcu Kumsal Ulaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. Genç sporcuya ziyaretinde Fethiye Belediyespor Kulübü hocaları da eşlik etti.

2020 yılından itibaren tüm spor branşlarına destek vereceklerini ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “2019 yılının planlamasını yapamadık. 2019 bütçesini de bizler hazırlamadık. Ama 2020 yılında Fethiye’deki amatör spora verebileceğimiz en üst limit ne ise onu vereceğiz. 5 yıllık süreç içerisinde başarılı öğrencilerin arkasında olmak zorundayız. Milli takıma kadar yükselmiş bir sporcumuz var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şunu bilsinler ki 2020’den sonra tün spor branşlarına ciddi bir destek sağlayacağız. Bizler her zaman Fethiye Belediye Başkanı olarak değil Fethiye halı olarak arkanızdayız. Fransa’daki yarışmalarda da kendisine başarılar diliyorum. Fransa’dan madalya ile döneceğinden hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

Milli sporcu Kumsal Ulaş, “Fransa’da Avrupa Şampiyonası yapılacak. Türkiye’yi milli sporcu olarak Optimist sınıfında temsil edeceğim” dedi.

Fethiye Belediyespor Yelken kulübü başkanı Hüseyin Tarakçı, “Biz 8 yaşında kulübe sporcu alıyoruz. 8 yaşından itibaren aşağı yukarı 5 sene sabırlı bir eğitimden sonra ancak bir sporcuyu milli bir seviyeye getirebiliyoruz. Sabreden sporcularımız mutlaka mili takımın bir yerinden tutuyorlar. Bizde buradan çocuklardan sabırlı olmalarını, velilerden de çocuklarını devamlı olarak kulübe getirmelerini istiyoruz. Kumsal 8’inci yılında bu seviyeye geldi. İnşallah Kumsal bir üst sınıfa geçecek. Orada milli takıma devam edeceğini düşünüyoruz. Şuanda kulübe 30 tane katılan yeni sporcu var. 3 aylık bir dönem sonunda içlerinden seçeceğimiz yetenekli sporcuları lisanslı yapacağız. Alt yapıyı yenileyerek devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme