FETHİYE'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek olmak amacıyla bağışta bulundu.

  • 2411
FETHİYE'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Haziran’da İstanbul’da yeniden yapılacak seçimlerde CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek her geçen gün artıyor. CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve 23 Haziran’da yenilenmesi kararının ardından, Ekrem İmamoğlu'nun çalışmaları için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından başlatılan bağış kampanyasına destek verdi. CHP’liler Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacıyla bankanın önünde kuyruk oluşturdular. ‘Her şey çok güzel olacak’ diyen partililer, Fethiyelileri de destekte bulunmaya davet ettiler.

Ekrem İmamoğlu’na destek olmak üzere bankanın önünde oluşan kuyrukta sırasını bekleyen CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye ilçe başkanlığı olarak gerek yönetim kurulu üyelerimiz gerekse Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Kestep olmak üzere Kadın Kolları üyelerimizle, İstanbul’da 23 Haziran’da gerçekleşecek olan yenileme seçimlerinde adayımız Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla hepimiz karınca kararınca bir miktar maddi yardımı Ekrem İmamoğlu’na CHP Genel Merkezi kanalıyla gerçekleştireceğiz. Tüm Fethiyeli hemşehirlilerimizi 23 Haziran’daki İstanbul’da yapılacak olan yenileme seçimlerinde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu’na desteğe çağıyorum. Bir hukuk garabeti olmasaydı şuan İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanı olacak olan Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla desteğimizi gerçekleştireceğiz. Hep birlikte ‘Her şey çok güzel olacak’ diyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme