FETHİYE'DE TRAFİK KAZASI : 1 ÖLÜ 4 YARALI

Muğla'nın Fethiye İlçesinde iki otomobil ile bir motosikletin karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

  • 14805
FETHİYE'DE TRAFİK KAZASI : 1 ÖLÜ 4 YARALI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen Bilgilere göre; Muğla – Fethiye karayolu Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Dilara Ekerel idaresindeki 34 BT 6684 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Gökhan Can Ünlü yönetimindeki 48 PN 808 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Araçların çarpması ile sağa sola savrulurken yolda seyir halinde olan Mehmet Sıddık Altınkaynak’ın kullandığı 07 SED 44 motosiklette araçlara çarptı.

112 Acil Çağrı merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine itfaiye, polis ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Her iki aracın sürücüsü ile yolcu olarak bulunan Abdullah Enver Aykırı ve Semra Ünlü yaralandı. Sürücüler kendi imkanları ile araçtan çıkarken, yolcular Abdullah Enver Aykırı ve Semra Ünlü’yü Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri güçlükle çıkardılar.

Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ilçedeki hastanelerde tedaviye alındı.  Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılan Semra Ünlü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadan dolayı Muğla – Fethiye Karayolu bir süre trafiğe tek şeritten verildi. Kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürdürüyor.

Bakmadan Geçme