FETHİYE'DE JET MECLİS

Fethiye Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısında 5 madde 20 dakikada görüşülüp oy birliğiyle karara bağlandı.

  • 2460
FETHİYE'DE JET MECLİS
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meclis toplantısını izleyen vatandaşlar meclis üyelerimiz kararlarını jet bir şekilde aldılar. Bu meclise jet meclis diyebiliriz. İfadelerini kullandılar. Belediye Meclisinde İnlice Bucak mevkii imar planı değişikliğini Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılması ayrıca bir yapım şirketi tarafından İnlice Plajında Alternatif müzik ve Rock Festivali yapılması için Belediye Başkanı Alim Karaca yetki verilmesi oy birliğiyle karara bağlandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye Belediyesinin 5 yıllık strateji planı hazırlanacağını bu konuda çalışma yaptıklarını söyledi.

Fethiye Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı da kordon boyunda bulunan engellilerin kullandığı FESEM isimli büfenin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Down cafe olarak hizmete açılması için büyükşehir belediyesine 10 yıllığına tahsis edilmesi görüşüldü. Partilerin grup sözcüleri bu konuya olumlu yaklaşınca meclis bu konuyu olumlu olarak oy birliğiyle karara bağladı. Toplantı da Kültür ve Sosyal işler müdürlüğünü İnlice Sahilinde Belediye ve Milyon yapım organizasyon şirketi tarafından 1-4 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan Alternatif müzik ve Rock Festivali için Belediye başkanı Alim Karaca’ya yetki verilmesi görüşüldü. Başkan Karaca gençler için düzenlenen bu etkinlik için Belediyemizden herhangi bir ücret çıkmayacak. Belediyemizin burs verdiği gençlere biz bilet temin edeceğiz onlar ücretsiz izleyecek. Bu etkinlik Fethiye’nin tanıtımına da katkı sağlayacaktı. İfadelerini kullandı. Belediye meclis toplantısında Göcek Mahallesi İnlice Bucak mevkii imar planı değişikliğine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünün belediyeye ilettiği ima planı değişikliğinin müzekkeresi görüşüldü. Belediye Başkanı Alim Karaca bu konunun davalık bir durum olduğunu Belediyenin bunu gerçekleştirmesiyle 1.5 Milyon TL gibi kazancının olacağını ifade etti. Oylanan bu gündem maddesi de oy birliğiyle kabul edildi. 5 maddenin görüşüldüğü toplantı da kararlar jet hızıyla alınınca toplantı 20 dakika da sona erdi. Toplantı sonunda kısa bir açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Tüm belediye meclis üyelerimizle Belediyenin içinde bulunduğu durumu tüm hatlarıyla şeffaf şekilde konuşacağız. Her şey şeffaf olacak hiçbir şey gizlenmeyecek. 5 yıllık strateji planı yapıyoruz. Sizlere bununla ilgili olarak sunum yapacağız. Halkımızın istediği bazı proje ve sorunları sizden de dinlemek istiyoruz. Sizlerden aldığımız sorunları ve çözüm önerilerini bu strateji planına yerleştireceğiz bu konuda iş birliği yapmak istiyoruz. ”diye konuştu.

 

 

 

Bakmadan Geçme