FETHİYE'DE 8 – SEYDİKEMER'DE 3 KİŞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU

Fethiye ve Seydikemer'de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkanı adayı olmak için, aday adaylığı için müracaatları gerçekleştirildi. Fethiye'de 8 kişi, Seydikemer'de 3 kişi aday adaylığı başvurusu yaptı.

  • 6938
FETHİYE'DE 8 – SEYDİKEMER'DE 3 KİŞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Seydikemer’de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkanı adayı olmak için, aday adaylığı için müracaatları gerçekleştirildi. Fethiye’de 8 kişi, Seydikemer’de 3 kişi aday adaylığı başvurusu yaptı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye ve Seydikemer’de, 31 Mart’ta yapılması beklenen yerel seçimlere hazırlanıyor. Siyasi partilerde ise adaylık heyecanı yaşanıyor. AK Parti’de

16 Kasım’a kadar uzatılan başvuru süreci sona erdi.  Fethiye’de 8 kişi, Seydikemer’de 3 kişinin aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi.

Fethiye’de Mehmet Melih Tatlıcı, Ergün Kocagöz, Yusuf Çaylı, Turgay Öztürk, Köksal Turan, Akif Arıcan, Özlem Balcı ve Kamil Çoban başvurularını gerçekleştirdi.

Seydikemer’de Kurucu İlçe Başkanı olan Fatih Doğru, Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, İş Kadını olan Feyza Küçükaydın başvurularını yaptılar.

 

Bilindiği gibi, Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile il, ilçe, kadın kollarında başkanlık yapanlar aday adaylığına başvuru yapamıyorlar. Genel merkez uygun görürse kendisi aday gösterebilecek.

 

Bakmadan Geçme