Fethiye üst yol esnafından iftar programı

Üç aylar içerisinde bulunan ve İslam âleminde ayrı bir yeri olan on bir ayın sultanı Ramazan ayı devam ederken Fethiye Çarşı Caddesi üst yol esnaflarından Aktif Perde Mehmet Koçaslan ve Divrikler Bosch, Arçelik bayi Mehmet Ertuğrul tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.

  • 715

Fethiye üst yol esnafından iftar programıOn bir ayın sultanı Ramazan ayı devam ederken Fethiye Çarşı Caddesi üst yol esnafları tarafından iftar yemeği programı düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu programa Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fethiye üst yol esnafından iftar programı

Program hakkında Çarşı Caddesi üst yol esnafları adına konuşan Bilal Bey, “Çarşı caddesi üst yol esnaflarındanım. Esnaf arkadaşlar ile konuşarak bugün böyle bir karar aldık ve iftar yemeği düzenledik. Allah kabul etin. Bu programın iyi olduğunu düşünüyoruz. Eskiden de öyle programlar yapılırdı. Yıllardır böyle bir program yapılmıyordu. Eski günlerdeki gibi tekrardan böyle bir program yaptık. Yaklaşık 300-350 kişi katıldı. Gelen herkese teşekkür ediyoruz.”

Bakmadan Geçme