Fethiye'li Sporcu Milli Takıma Seçildi

Fethiye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü sporcusu Alim Ökdem Dart Milli takıma seçildi

  • 2959
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'li Sporcu Milli Takıma Seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü sporcusu Alim Ökdem Dart Milli takıma seçildi. Spor Kulübü Başkanı ve SHM Fethiye İlçe Müdürü İsa Eseoğlu, ''Spor Kulübümüzün gençlerine sponsor desteği verilirse, daha çok milli sporcular çıkartırız'' dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü (ASPGSK), sporcusu Alim Ökdem, Dart Milli takımına seçildi. Alim Ökdem, 25-30 Eylül tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Fethiye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü adına Türkiye'yi temsil edecek. Kulüp Başkanı ve SHM Fethiye İlçe Müdürü İsa Eseoğlu, Kulüp yönetim kurulu üyeleri Adem Güngör, Tuncay Aybars, Fahrettin Güzel ve Cihan Şanlı Milli Takıma seçilen Alim Ökdem ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Bocce, bowling, dart Federasyonu İlçe Temsilcisi Erdem Kullukçu'nun da katıldığı toplantıda konuşan Spor Kulübü Başkanı ve SHM Fethiye İlçe Müdürü İsa Eseoğlu, ''Spor Kulübümüzün gençlerine sponsor desteği verilirse, daha çok milli sporcular çıkartırız'' dedi.
Eseoğlu; ''Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Fethiye Şubesi olarak 2016 yılından beri Fethiye’de sporcularımıza hizmet vermekteyiz. 5 ayrı branşta sporcularımız var. Bunlardan biri de ‘dart’ sporu. 2017-2018 Türkiye Dart Şampiyonasında spor kulübümüz Fethiye Şubesi adına toplam 6 etapta gerçekleşen müsabakalara 5 kız ve 6 erkek, toplam 11 sporcumuz ile katılım sağladı. Yapılan müsabakalar sonucunda sporcularımız çeşitli dereceler aldı. Bunlardan bir tanesi de Alim Ökdem. Alim, Türkiye elemelerinde 12’nci oldu ve milli takım seçmelerinde de ilk 4’e girerek milli sporcu unvanını aldı. Bu başarılar çok çalışmakla ilgili, sporcumuzun da başarısı çalışmasına bağlı. Sporcumuz 25-30 Eylül tarihleri arasında Macaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına kulübümüzü temsilen katılacak. Kendisine başarılar diliyorum. Macaristan’da ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp inşallah güzel derecelerle Macaristan’dan dönecektir. Spor Kulübümüze şehrimizden sponsor desteği gelirse daha pek çok milli sporcu çıkartırız” dedi.

''EN İYİ SONUCU BEKLİYORUZ''

Milli sporcu Alim Ökdem ise “Dart oynamaya okulda başladım. Okulda dereceler aldığım için buralara da hevesle ve çalışarak geldim. Bu süreçte yanımda olan Aile ve Sosyal İl Müdürlüğüne destekleri için teşekkür ederim. Maddi manevi destekleri olan Erdem Kullukçu’ya, İsa Eseoğlu’na ve en önemlisi antrenörüm Cihan Şanlı’ya teşekkür ederim. Antrenörüm hep yanımda oldu. Şimdi Ankara’da 22’sinde başlayan yarışmalar var. Burada da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Fethiye’mizi, kulübümüzü gururlandıracağız. 25-30 Eylül arasında da Macaristan’da elimizden geleni yapacağız. Sponsor desteği bekliyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme