Fethiye Devlet Hastanesi'ne açılan anjiyo bölümünden, Fethiyeliler mutlu mu?

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Devlet Hastanesi'ne anjiyo bölümü açılmıştı. Fethiyeli vatandaşlar konu hakkında açıklamalarda bulundu. 

  • 842

Fethiyeli vatandaşlar artık anjiyo için Muğla’ya ve ya çevre illere tedavi görmek için gitmek zorunda kalmayacak. Geçtiğimiz günlerde devlet hastanesine açılan anjiyo bölümü Fethiyeli vatandaşları sevindirmişti. Fethiyeliler, devlet hastanesine kurulan anjiyo bölümü hakkında görüşlerini bildirerek açıklamalarda bulundu. 

Fethiye Devlet Hastanesi’ne tedavi görmek için gelen Fethiyeli vatandaş Özer Bey, “Hastanemize böylesine bir hizmetin açılması sevindirici bir durum, Muğla’ya gitmemize, 2 saat yol çekmemize gerek kalmadı. Emeği geçen tüm insanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Fethiyeli bir başka vatandaş İlhami Bey, “Daha önce eşime anjiyo yaptırmak için Antalya’ya gittim. Buraya böyle bir hizmetin gelmesi bizi çok mutlu etti. Yaşım 70’e geldi ve artık uzaklara gidebilecek gücüm yok. Anjiyo bölümü hastanemize hayırlı olsun” dedi. 

Hastanede tedavi gören bir başka Fethiyeli başka vatandaş ise, “Muğla’ya gitmek 200 kilometre, oraya gidemezsek Antalya’ya gitmek zorunda kalıyorduk. Devlet hastanesine böylesine bir hizmetin başlaması tüm Fethiye halkını mutlu edecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu. 
 

Bakmadan Geçme