Fethiye'den Ücretsiz Araçlar Kaldırılacak (Video)

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan miting için Muğla'ya geliyor

  • 5465
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'den Ücretsiz Araçlar Kaldırılacak (Video)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan miting için Muğla'ya geliyor. ''Birlik, bereket, bolluk için vakit icraat vakti'' sloganıyla Muğla'ya son 15 yılda yapılan 19 milyar TL'lik yatırımı anlatacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine Fethiye ve Muğla'nın diğer ilçelerinden çok sayıda vatandaşın gitmesi bekleniyor.

 

Fethiye'de saat 12:00'den itibaren Salı pazarı meydanından özel araçlar ve otobüsler halkı Muğla'ya taşıyacak.


Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan miting için Muğla'ya geliyor. 6 Haziran Çarşamba günü saat 15:30'da Muğla İl Emniyet binasının arkasında bulunan açık oto pazarında halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'ya son 15 yılda yapılan 19 milyar TL'lik yatırımların yanı sıra Muğla için bazı projelerin müjdesini de vermesi bekleniyor. Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla mitingine Fethiye Salı pazarından saat 12:00'den itibaren ücretsiz araçlar kaldıracak. Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan; ''Cumhurbaşkanımızın mitingi için vatandaşlarımız Salı pazarı meydanından saat 12:00'den itibaren Muğla'ya taşınmaya başlayacak. Biz tüm vatandaşlarımızı Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyoruz'' dedi.


''BÜYÜK GURURLA AĞIRLAYACAĞIZ''

Sarıhan; ''6 Haziran Çarşamba günü saat 15:30'da Muğla'da İl Emniyet binasının arkasında açık oto pazarında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halka hitap edecektir. Biz de partili partisiz tüm hemşerilerimizi Muğla'ya davet ediyoruz. Toplu taşıma araçları DSİ'nin arkasında 1 No'lu Sağlık Ocağının önünden kalkacak ve vatandaşlarımıza, hemşerilerimize yardımcı olacağız. Muğla'nın Cumhurbaşkanımızın gözünden ayrıcalığı ve yeri çok başka. Daha evvelde hatta ilçelerde miting yapılmadığı halde Fethiye'mize gelmişti. Şimdi de Muğla'mızda. Tüm hemşerilerimizi Muğla'ya bekliyoruz. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım da Nisan ayının başında ve sonunda 2 defa gelmişti. İl kadın kolları kongremizde ve İl Başkanlığı kongremizde gelmişlerdi. Cumhurbaşkanımız yurt dışı gezisi nedeniyle yetişememişlerdi. Şimdi de Cumhurbaşkanımızı büyük bir gururla ağırlayacağız. Tüm hemşirelerimizi davet ediyoruz'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme