Fethiye'deki kuyumcularda 'Anneler Günü' yoğunluğu

Fethiye'deki esnaflar 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesi hazırlıklarını tamamladı. Tufanlar Kuyumculuk yetkilisi Ensar Bey en özel ve kampanyalı ürünlerle müşterilerini beklemeye başladıklarını belirtti.

  • 304

Anneler Günü’ne kısa bir süre sevdiklerini mutlu etmek için hediyelik telaşına düşen vatandaşlar, kuyumcularda hareketlilik oluşturmaya başladı. Anneler Günü öncesi yaşanan yoğunluk esnafın yüzünü güldürürken çeşitli kampanyalar hazırlayan esnaflar müşterilerine beklemeye başladı.

Fethiye'deki kuyumcularda 'Anneler Günü' yoğunluğuAnnesine en güzel hediyeyi bulabilmek için Tufanlar Kuyumculuğu tercih eden şık ve anlamlı hediye için ince eleyip sık dokuyorlar…

“Anneler Günü için özel hediyelikler mevcut”
Anneler Günü dolayısıyla vatandaşların bileklik, yüzük ve bilezik tercihlerinin fazla olduğunu belirten Tufanlar Kuyumculuk yetkilisi Ensar Bey, “Anneler Günü'ne özel bu yıl normal takı ve aksesuarların yanında ziynet eşyası, kolyeler, çeyrek altınlar ve çeyrek altınlı bilekliklerin de gündeme gelmeye başladı. Hem annelerin yüzünü güldürmek, hem de hediye alacak kişilerin ceplerini düşünmek için çeşitli ürünlerde indirimler mevcut” dedi.

Fethiye'deki kuyumcularda 'Anneler Günü' yoğunluğu

Bakmadan Geçme