Fethiye'de Yol Kavgasında Silahlar Konuştu

Fethiye'de güpegündüz trafikte yol vermeme kavgasında silahlar konuştu.

  • 22222
Fethiye'de Yol Kavgasında Silahlar Konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de güpegündüz trafikte yol vermeme kavgasında silahlar konuştu. Kavgada birbirini yaralayan 2 kişi hastanelik oldu.


Fethiye'de Sahil bandı yolunda yol vermeme yüzünden çıkan tartışmada, silahlar konuştu. Kavgada birbirini yaralayan 2 kişi hastanelik oldu. İddialara göre; Fethiye Sahil Bandı Maliye Kavşağı yakınında U.S. isimli şahıs ile C.S. isimli şahıs trafikte yol vermeme yüzünden tartıştılar. Tartışma kavgaya dönüşünce birbirlerine tabanca ile ateş ettiler. Şahıslardan biri ayağından vurulurken, diğeri de kalçasından yaralandı.

Yaralılar ambulans ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırıldı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri inceleme ve araştırma başlattı. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal da hemen olay yerine gelerek inceleme ve araştırma çalışmalarını yerinde izledi. Hastaneye kaldırılan yaralıların ciddi bir durumunun bulunmadığı öğrenilirken; trafikte yol vermeme yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı kavganın soruşturması Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.

Bakmadan Geçme