FETHİYE'DE TRAFİK KAZASI 5 YARALI

Fethiye İlçesinde bir otomobilin önde giden otomobile arkadan çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

  • 3670
FETHİYE'DE TRAFİK KAZASI 5 YARALI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Fethiye İlçesinde bir otomobilin önde giden otomobile arkadan çarpması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kaza, Karagedik Mahallesi Osman Kaya Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kadir Ç. yönetimindeki 34 NC 9000 plakalı otomobil, Ferudun K. yönetimindeki 48 RS 607 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücüler ile yanlarında bulunan yolcular Yadigar K., Berrin K. ile Meral K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından, ambulanslar ile ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, kaza nedeniyle kısmen ulaşıma kapanan yolda trafik, polis ekiplerince kontrollü olarak sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından yürütülüyor.

Bakmadan Geçme