FETHİYE'DE TAKSİCİNİN ÖLÜM HABERİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI

Fethiye'de taksicilik yapan Serdal Purtaş'ın ölüm haberi büyük üzüntü yarattı.

  • 9131
FETHİYE'DE TAKSİCİNİN ÖLÜM HABERİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Olay, Fethiye Çiftlik Mahallesi Karataş mevkinde meydana geldi.

 

İddialara göre, ormanlık alana giden evli bir çocuk babası Serdal Purtaş, arkadaşlarına mesaj atıp mevkisini belirterek, kendisini almalarını istedi.

Ardından ağaca kendisini asarak intihar etti. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Serdal Purtaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından bölgede yapılan olay yeri inceleme çalışmasının ardından Serdal Purtaş’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Fethiye Devlet Hastanesi'nin morguna ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Çevresi tarafından Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Arkadaşları tarafından çok sevilen Serdal Purtaş’ın intihar haberi büyük üzüntü yarattı.

Yorumlar 1
Serkan purtas 07 Mart 2019 10:31

Bu söylenenler kesinlikle doğru değildir abimi uzun yıllar gormedim ama onu iyi tanırım her ne olursa olsun intaar edecek bir kişiliğe sahip değil Altını çizerek belirtiyorum BU BIR INTAAR DEGIL CINAYETTIR. ve bununla ilgili bu işe adi karışmış uzaktan ve yakından kişiler kısa zamanda bulacağıma emin olabilirsiniz

Bakmadan Geçme